Bitcoin Nedir ? Güvenilir mi ?

    BİTCOİN  NEDİR ?





Bitcoin herhangi bir merkez bankası, resmi kuruluş, vs. ile ilişiği olmayan elektronik bir para birimidir. Virgülden sonra 100 milyonuncu basamağa kadar birimlere ayrılabilir. Ayrıca Derin Ağda en çok kullanılan para birimidir.

Ayriyeten gelelim arkadaşlar bitcoin'in güvenilirliğine, Birçok kişinin tek sorduğu soru bitcoin güvenilir mi ?
Arkadaşlar üstte de dediğim gibi hiçbir yer veya hiçbir resmi bir kuruluşla alakası & İlişkisi olamayan sanal bir para, Yani tam güvenilir de diyemeyiz, güvenilir değil de diyebiliriz.

Şimdi soracaksınız, Sen daha önce al sat yaptın mı ?
- Evet arkadaşlar birkaç defa al sat işlemi yaptım herhangi bir sorun çıkmadı.

Fakat asıl sorun şu arkadaşlar, Bitcoin'in aldığınız Yere dikkat etmeniz lazım. Çünkü son günlerde gündeme gelen bitcoin dolandırıcılığı malum, O yüzden bilinen ve yıllardan bu yana hizmet veren bitcoin şirketlerine yatırımı yapıp BTC ( Bitcoin ) Almanızı Önerebilirim.







BİTCOİN NEREDEN ALABİLİRİM ?
Bitcoin alabileceğiniz birçok şirket veya site bulunmaktadır, Ben bu yazımda sizlere Maalesef şirket öneremeyeceğim, Çünkü son zamanlarda Bilinen ve tanınan siteler dahi Dolandırıcılık yaptı. Kimseyi mağdur etmek istemem. Fakat Alacaksanız İyice araştırma yapmanızı KESİNLİKLE ÖNERİYORUM. Aksi Taktirde dolandırılma ihtimaliniz yüksek. Sosyal medyada ( Facebook, İnstagram, Twitter ) Düşük fiyatlı Bitcoin satıyorum diyenlere itibar etmeyin %105 İhtimalle dolandırılırsınız :)
Bitcoin'i Aldığınız Yer Resmi Bir yer olmasına dikkat edin, 






EN AZ KAÇ TL'LİK BTC ALABİLİRİM ?

Herkesin Merak Ettiği o soruya geliyorum, En az 10 TL'lik ile Bitcoin alabilirsiniz.






Bitcoin
 işlemleri için aktif olarak kullanılan, anlaşmalı bankalar;
  • İş Bankası
  • Akbank.
  • Garanti Bankası
  • Ziraat Bankası
  • Denizbank.
  • Fibabanka.
  • Vakıfbank.
  • Yapı ve Kredi Bankası
  • Papara




Evet arkadaşlar bu yayınımızda sizlere bitcoin hakkında bilgilendirme yaptık ! Bundan sonraki Yayınlarımızdan haberdar olmak için Bloğumuza Abone Olabilirsiniz Ayrıca Diğer Sosyal Medya Hesaplarımızı Aşağıdaki Hesaplarımız Bölümünden Takip edebilirsiniz.

SONRAKİ YAYINLARIMIZDA GÖRÜŞMEK ÜZERE !


Bitcoin, bitcoin nedir, bitcoin kaç tl, bitcoin al, bitcoin nereden alabilirim, bitcoin tl, bitcoin dolar, coin, sanal para, banka, para, dolar, tl, euro, bitcoin satın al, en az kaç tl bitcoin alabilirim, bitcoin alt, alt coin, bitcoin nasıl çalışır, bitcoin cüzdan, bitcoin banka,


Daha yeni Daha eski