İnstagram'ı İNTERNETSİZ Şekilde Kullanma Yöntemi!

İnstagram'ı İNTERNETSİZ Şekilde Kullanma Yöntemi!




Merhaba arkadaşlar yayınımıza Hoşgeldiniz, Bu yayınımızda Sizlere instagram'ı internetsiz şekilde kullanabiliyormuyuz? Kullanılabiliyorsa Nasıl Kullanabiliriz? Bu soruların yanıtını ve Nasıl yapılacağını Göstereceğiz..





2020 Yılında KEZZAP KS YouTube kanalımızda yayınladığımız " İnternetsiz şekilde Whatsapp Nasıl kullanılır? " Başlıklı videomuz yukarıda yer almaktadır. İsterseniz detaylı şekilde anlattığım Yukarıdaki YouTube videomuza yukarıdaki fotoğrafa tıklayarak gidip, izleyip Yapabilirsiniz, İstemezsenizde Şuan anlatacağım zaten.

Öncelikle sorularınızın cevabını verelim.



İNSTAGRAM İNTERNETSİZ ŞEKİLDE KULLANILABİLİR Mİ?

Evet Arkadaşlar, İnstagram'ı İnternetsiz şekilde kullanmak mümkün fakat tek bir sorun var;
İnstagram'ı internetsiz kullanabilirsiniz, Fakat hattınıza Yükleme yaptığınızda Kullandığınız miktar İnternetinizden kesilir.. Yani bu borç gibi birşey oluyor fakat bizim burada zaten amacımız o anki sorunumuzu çözmek yani internetimiz olmadığı zaman veya internetimiz bittiğinde paketimizin günü gelene kadar beklemek yerine şuan kullanıp yenilendiğinde kesilmesi.. Bütün  bunları bilerek bunu yapınız lütfen. Bu arada bu işlem en son 2020 yılında benim tarafımca denenmiş ve olmuştur üzerinden 1.5 yıl geçti olup kontör yüklediğinizde kontörünüzden kesilebilir, o yüzden paketinizin yenilenme tarihi geldiğinde kontörünüzü yükleyin ki kontörden degil internet'ten kessin..



FATURALIYIM, HERHANGİ BİR SORUN OLUR MU ?

Faturalı olan kardeşlerime kesinlikle önermiyorum, isterseniz deneyebilirsiniz fakat denemesini ben yapmadım. Yani kısacası uzak durmanız mantıklı olur, fakat risk almak istiyorsanız tabi ki gene siz bilirsiniz..



HANGİ HATLARDA OLMAKTADIR ?

Türk telekom, Vodafone, Türkcell hatlarında olmaktadır.. Bimcell vb. hatlarda denenmedi fakat olacaktır diye ümit ediyorum, denemenizden zarar gelmez, denerseniz sonucuna ulaşacağınızdan eminim :)




SİZCE YAPMALI MIYIM ?

İhtiyaç halinde iseniz tavsiyem yapmanız yönünde, fakat keyfi bir şekilde lütfen yapmayın hele ki faturalı iseniz. kısacası ben denedim oldu herhangi bir sorun olmadı, YouTube'da yayınladığımızda Birçok kardeşimiz izledi ve birçok kardeşimiz " oldu " Yönünde olumlu cevaplar verdiler, yani sizlere dediğim gibi " İhtiyaç halinde iseniz yapabilirsiniz "



İNSTAGRAM'I İNTERNETSİZ NASIL KULLANIRIM ?

Eveett.. Şimdi işin final kısmına geldik, Peki biz bunu nasıl  yapacağız? dediğiniz yerdeyiz..

Telefon modeline göre değişmektedir fakat sizlere çoğu kişinin kullandığı samsung cihazından anlatacağım, zaten pek te bir fark yok diger cihazlara bakışla..

AYARLARA GİRİYORUZ
BAĞLANTILARA GİRİYORUZ
MOBİL AĞLAR KISMINA GİRİYORUZ
ERİŞİM NOKTASI ADLARINA GİRİYORUZ

Önümüzde kullandığınız operatörün internet vb. şeyleri çıkacaktır onları ellemiyoruz hiç, sağ üst köşeden ekle veya + işaretine tıklayıp yeni bir erişim noktası ekleyeceğiz, şimdi..



İSİM BÖLÜMÜNE  : "İnstagram" Yazıyoruz

APN BÖLÜMÜNE  :  "internet" Yazıyoruz

PROXY BÖLÜMÜNE : "127.0.0.01" Yazıyoruz

BAĞLANTI NOKTASI BÖLÜMÜNE : "8080" Yazıyoruz

Ardından sağ üstteki : Tıklayıp Kaydet diyoruz ve şimdi kayıt ettik sıra geldi kullanmasına.

Daha yeni karşınıza gelen operatör seçimi bölümüne İnstagram Eklenmiş olmalı. Şimdi onu Seçiyoruz.. Seçtikten sonra Telefonunuzu yeniden başlatmanızı öneririm. Ve telefonunuz kullanmaya hazır. UNUTMAYIN! SADECE İNSTAGRAM'A GİRİŞ SAĞLAYABİLİRSİNİZ GOOGLE VB. İNTERNET GEREKTİREN HİÇBİR UYGULAMAYA GİREMEZSİNİZ 



TEKRARDAN ESKİ MOBİL VERİME NASIL DÖNEBİLİRİM ?

Ekranda görmüş olduğunuz Seçeneklerde eski seçili olan mobil ağınızı seçip, telefonu yeniden başlatıp, Başlattıktan sonra eski bağlantınız olan mobil veriye giriş yapabilirsiniz, istediğiniz zaman tekrardan iNSTAGRAM ağına bağlanıp kullanabilirsiniz..




Bu videoda dahada detaylı olarak gösterilmekte ve anlatılmakta isterseniz videoya gidip yapabilirsiniz, iyi seyirler diler birdahaki yayınımızda görüşmek üzere <3



Daha yeni Daha eski