Pubg Mobile Bedava UC Veren Uygulamalar ve Siteler

 Pubg Mobile Bedava UC Veren Uygulamalar ve Siteler Hangileridir?

Herkese selamlar arkadaşlar! Bu yazımızda sizlere Pubg Mobile Bedava UC Veren Uygulamalar Hangileridir? Hangi site veya uygulamadan Bedava UC Alabilirsiniz? Detaylıca sizlere onu göstereceğim. Son zamanlarda bildiğiniz gibi Sizlere Pubg Mobile Bedava uc alma ve Pubg Mobile Bedava Hesap Alma nasıl olur? bunları göstermiştik. Pubg Mobile Bedava Hesap veya Bedava UC Almak isterseniz yukarıdan gidebilirsiniz.

Bu yazımızda sizlere Nasıl Bedava bir şekilde UC Alabiliriz ? UC Veren uygulamalar hangileridir? En Kolay Bedava UC Nasıl Alınır? Bunun detayları yazımızda mevcuttur.. Şimdi isterseniz fazla uzatmadan direk Pubg Bedava UC Nasıl Alınır? Beleş şekilde Pubg UC Nasıl alabiliriz? Bunu detayları ile konuşalım..


Sitemizdeki Pubg Mobile Kategorisinde;







ve daha birçok bedava kutu ve skin alma bulunmaktadır. Bunun için tek yapmanız gereken Pubg Mobile Kategorisine Göz Atmak!


Pubg Mobile oyunundan bedava, ücretsiz şekilde UC almak istiyorsanız 2 yöntemi bulunmaktadır, Peki bu yöntem nelerdir?

  • Hopi Pubg Mobile Bedava UC Alma
  • Tosla Pubg Mobile Bedava UC Alma

Daha Fazla Bedava UC Almak İçin PARA KAZANDIRAN OYUNLAR sitesine gidip ücretsiz uc alabilirsiniz.

Yazımıza Başlamadan Önce İsterseniz aşağıdaki yazılara tıklayarak Videolu şekilde de izleyip bedava Pubg UC Alabilirsiniz.


Tosla Pubg Mobile Bedava UC Alma Videosu İçin Tıklayınız




Hopi ile Pubg Mobile Bedava UC Alma Videosu İçin Tıklayınız



Yukarıda bahsettiğimiz 2 uygulama sayesinde Pubg Mobile'dan Tamamen Bedava bir şekilde UC Kazanabilir ve Oyun içerisinde ücretsiz şekilde kullanım sağlayabilirsiniz.

Hopi İle UC Alma

Telefonunuza veya Tabletinize Hopi uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Daha sonra uygulamayı cihazınıza kurunuz ve kayıt olmanız gerekiyor. Uygulamaya  kayıt olurken bilgilerinizi tamamen doğru bir şekilde girmeye dikkat etmelisiniz çünkü UC kodunuzu e posta adresinize ücretsiz bir şekilde gönderiliyor.

Kayıt olduktan sonra 3 arkadaşınızı uygulamaya davet edin ve linkinizden uygulamayı indirmesini isteyin. 3 Arkadaşınız uygulamayı indirdikten sonra Hopi Uygulamanızda artık 15 paracık puanınız olması gerekiyor. Bu işleminizin ardından Hopi Uygulamasının arama yerine "Razer Gold Pin" yazınız ve arama kısmına tıklayınız. Karşınıza çıkan kategorilere tıklamanız ve daha sonrasında ise  15 paracık ile alabileceğiniz "razer gold pin" kodunuzu uygulamadan ücretsiz şekilde aldığınız paracığınız ile satın alınız.

Sonrasında Hopi'den almış olduğunuz kodu razer gold pin sitesine gidip ardından siteye giriş yaptıktan sonra kodunuzu aktifleştirip pubg mobile UC satın alma bölümüne giriniz. 15₺ Değerindeki UC kodunuzu bedava bir şekilde almış olacaksınız.

Şimdi ise Tosla ile Pubg Mobile bedava bir şekilde UC Almayı gösterelim sizlere.

Tosla İle UC Alma

Ön Ödemeli bir kart olan Tosla, Akbank bankasının kurmuş olduğu bir internet üzeri sanal bankacılık kartıdır. Bu mobil uygulama ve kart ile arkadaşlarınızı davet ederek ücretsiz bir şekilde para kazanabiliyorsunuz.

Her arkadaşınızı getirdiğinizde bedava 4₺ bakiyeniz arkadaşınız geldiği anda hesabınıza ücretsiz bir şekilde yansımaktadır. Bu 4 TL bakiyeyi sürekli olarak devam ettirebilmektesiniz, yani istediğiniz kadar arkadaş davet ederek ücretsiz şekilde para kazanıp, bu kazandığınız para ile Bedava Pubg Mobile UC Satın Alıp Oyun içerisinde UC yi ister harcayıp ister Pubg ücretsiz eşya, Pubg ücretsiz skin, pubg ücretsiz araba, pubg ücretsiz set, vb. Pubg Mobile'de kullanabileceğiniz eşyalar alabilirsiniz.

Tosla Uygulamasına giriş yapalım ve alt bölümdeki, Tosla uygulama logosuna tıklayalım ve "ÖDE" kısmına tıkladıktan sonra oyun epin bölümüne gelelim, ardından Pubg mobile yazalım ve istediğiniz UC kodunu bedava bir şekilde alabiliyoruz.

Daha yeni Daha eski