Bedava Epin Nasıl Alınır? Ücretsiz Oyun Kodu Nasıl Alınır?

  Bedava Oyun Kodu Nasıl Alınır? Ücretsiz Epin Nasıl Alınır?


Yeni yazımıza hepiniz hoş geldiniz, bugün sizlere evde oturduğunuz yerden bedava bir şekilde oyun kodu yani epin almanın yollarından bahsedeceğim. Artık oyunlara para verip oyun kodlarını yani epinleri almak yerine ücretsiz bir şekilde epin alabilirsiniz. 



Bedava Oyun Kodu Nasıl Alınır?

Bedava bir şekilde oyun kodu almak için ilk olarak Buradan Kabasakal online sitesine kayıt olmanız gerekiyor, siteye gidiniz. Siteye giriş yaptıktan sonra üst kısımda bulunan kayıt ol bölümüne tıklayıp sizden istemiş olduğu ad soyad, yaşadığınız ülke, e-posta, telefon numara ve şifre kısımlarına doğru bir şekilde girdikten sonra siteye kayıt işlemini bitirin. Kayıt işlemi bittikten sonra sol tarafta bulunan üyelik bilgilerim butonuna tıklayıp bilgilerinizi düzenleyin ve üyelik bilgilerinizi tamamlayın.

Epin Almak İçin Ne Yapılması Gerekiyor?

Çok kolay ve bedava bir şekilde oyun kodu yani epin almak için ilk olarak Kabasakal sitesinin referans sistemi kısmına giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza gelen ekranda sizlerin referans bilgileri olacaktır. Referans bilgileri en altında sitenin sizlere vermiş olduğu link kopyalayarak arkadaşlarınıza veya çevrenizde atıp onların siteye kayıt ettirin. 

Kabasakal Sitesinde Kişi Başı Ne Kadar Kazanılır?

Sizin vermiş olduğunuz link ile her kayıt olan kişi başına 50 kuruş veren kabasakal sitesini kullanarak kolay ve ücretsiz bir şekilde oyun kodu yanı e-pin alabilirsiniz.  Bütün bunların yanında siteyi kullanarak rahat bir şekilde oyun hesabı alış-satış işlemlerin yapabilir ve yayıncılara bağış atabilirsiniz. Eğer yayıncı olmak istiyorsanız bu siteyi kullanarak yayıncı başvurusu yapabilir ve izleyicilerinizden bağış alabilirsiniz.



Kabasakal Sitesi Güvenilir Mi?

Kabasakal sitesi en eski bağış alma platformlarından bir tanesidir. Kabasakal sitesinin güvenilir olup olmadığını merak ediyorsanız alışveriş yapan ve siteyi kullanan kişilerin yorumlar kısmında ne dediğine bakarak bir sonuca varabilirsiniz. Fakat Kabasakal sitesini kullanan pek çok büyük yayıncı bulunmaktadır.  

Bu yazımızında sonuna gelmiş bulunmaktayım. Daha fazla bedava oyun kodu yani e-pin için ana sayfaya giderek eğitim kısmından bakabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski