OPERATÖR ADI DEGİŞTİRME NASIL YAPILIR ?



Merhaba Arkadaşlar Ben KEZZAP !

Bugün sizlere Youtube Kanalımda Çekmiş oldugum operatör adı nasıl degiştirilir sorusuna cevap verdik..
İyi seyirler..








TÜRKCELLL


Turkcell, kendi geliştirdiği Upcall uygulaması üzerinden operatör adı değiştirme imkanı sunmaktadır. Faturalı veya Faturasız Turkcell kullanıcıları UpCall uygulamasını telefonlarına indirerek, Ayarlar bölümünden Operatör adını değiştirebilirler. UpCall’in iOS ve Android uygulaması bulunmaktadır.



UpCall ile operatör adı değiştirmek için Profil sekmesine gelin ve Operatör İsim Ayarı seçeneğini seçin. Gözükmesini istediğiniz operatör adını yazın. 15 karakter sınırı vardır. Böylece telefonunuzun üst kısmında operatör ismi yerine dilediğini isim gözükecektir. Değiştirdiğiniz ismin gözükmesi birkaç dakika sürebilmektedir. Telefonunuzu kapatıp açtığınızda yeni operatör ismi gözükecektir







TÜRK TELEKOM


Türk Telekom Operatör Adı Değiştirme

Türk Telekom, şuan sadece Selfy üyelerine operatör adı değiştirme imkanı sunmaktadır. 7-25 yaş arası faturalı veya faturasız Türk Telekom müşterileri SELFY yazıp 4545’e mesaj göndererek ücretsiz olarak Selfy üyesi olabilirler.



Selfy üyeleri, AVATAR veya DEGISTIR yazıp bir boşluk bırakıp istedikleri ismi yazıp (15 karakter sınırı bulunmaktadır) 4545‘e ücretsiz mesaj göndererek istekte bulunurlar. Daha sonra gelen onay mesajını ONAY AVATAR yazarak cevaplar. Son olarak telefonu tamamen kapatıp açtıklarında yeni operatör isimlerini görmeye başlarlar.


ÖRNEK: AVATAR KEZZAP yazıp 4545’e gönder.




Operatör adını değiştirdikten sonra türk telekom operatör adını geri alma seçeneği sunmaktadır. Bunun için IPTAL AVATAR veya IPTAL DEGISTIR yazıp 4545‘e ücretsiz mesaj gönderin ve daha sonra telefonu kapatıp açın



VODAFONE 


Vodafone Operatör Adı Değiştirme


Şuan Vodafone operatör adı değiştirme imkanı sunmamaktadır..


Daha yeni Daha eski