Pubg Mobile Emülatör FPS Arttırma - Pubg Mobile FPS Arttırma 2023

 Pubg Mobile Emülatör FPS Nasıl Arttırılır? - Pubg Mobile FPS Nasıl Arttırılır? 

Pubg Mobile oyunu hala milyonlarca kişinin oynadığı oyunlardan biridir. Hem telefondan hem de bilgisayardan oynanabilen Pubg Mobile, gün geçtikçe oyuncu sayısını artırmaya devam ediyor. Tabii ki oyuncu sayısı ne kadar fazla olsa da FPS problemi ve kasma sorunları yaşayan da birçok kişi olabilir. Eğer bilgisayarınız kötüyse veya düşük FPS alıyorsanız, sizlere FPS arttırma yöntemleri göstereceğiz. Bu yöntemleri uyguladıktan sonra sizin de FPS'niz artacaktır. Sizde Pubg Mobile FPS arttırmak istiyorsanız, İşte Detaylar...

Pubg Mobile FPS Arttırma Yöntemleri

Bilgisayarınızı Temizleyin

Oyundaki FPS değerlerinizi en çok etkileyen faktörlerden biri olan bilgisayarınızın dolu olması sorunu, FPS'nizi çok düşürecektir. Bilgisayarınızı her zaman temiz ve zorlamayacak bir durumda kullanmalısınız.

Eğer bu şekilde kullanmazsanız bilgisayarınızda FPS problemleri yaşayabilirsiniz. Bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları silmek için şu adımları uygulayın;

Temp Klasörünü Temizleyin

Bilgisayarınızda gereksiz dosyaları programları depolayan birkaç tane klasör bulunmaktadır. Bu klasörleri düzenli olarak temizlediğiniz zaman bilgisayarınızın hızlandığını hissedeceksiniz. Öncelikle bilgisayarınızın kısayol tuşlarından Ctrl+R tuşlayın bu işlemden sonra karşınıza "çalıştır" programı gelecektir.

Arama kısmına "Temp" yazarak enter tuşuna basın, daha sonra karşınıza gelen klasörün İçindeki bütün dosyaları silin bu bilgisayarınıza zarar vermez. Hatta bu işlemden sonra bilgisayarınızın hem hafızasında yer açılacaktır hem de FPS değeriniz biraz da olsa artacaktır.

%temp% Klasörünü Temizleyin

Bilgisayarınızda farklı olarak yüzde %Temp% klasörü de hem hafıza olarak hem de FPS olarak bilgisayarınızı kötü etkilemektedir. Bu klasörde açabilmek için öncelikle "çalıştır" programını açın bu işlemden sonra arama kısmında "%Temp%" yazarak "Enter" tuşuna basın karşınıza gelen klasördeki bütün dosyalara programları vs. hepsini silin. Sildikten sonra çöp kutusunu boşaltmayı unutmayın. Bu işlemden sonra bilgisayarınızın performansı ve depolaması artacaktır.

Prefetch Klasörünü Temizleyin

Yapacağımız işlem diğer işlemler ile aynıdır. Bilgisayarınızdaki "çalıştır" programını açın kısayol olarak "Ctrl+R" tuşuna basarak da çalıştır programını açabilirsiniz.

Bu işlemden sonra arama kısmına "Prefetch" yazın "Enter" tuşuna basın ve karşınıza gelen bütün klasörleri programları silin. Bu işlemden sonra çöp kutusunu boşaltmayı unutmayın.

Bedava UC Almak İçin BEDAVA UC sitesine gidip ücretsiz uc alabilirsiniz.

Oyun Ayarlarınızı Düzenleyin

Sizlere vereceğimiz ayarları kullanarak oyunda daha fazla FPS değerleri alabilirsiniz.

1. Adım

  • Kullandığınız Emülatörü Açın (Gameloop Önerilir)
  • Gameloop Kullandığımızdan Dolayı Bu Program Üzerinden Ayarları Vereceğiz
  • Programı Açın Ayarlar Kısmına Girin.
  • Motor Ayarları Bölümüne Girin "DirectX" Butonuna Basın Ve Aşağıya Kaydırın
  • Ekran Çözünürlüğünüz Oyununuz Kasıyorsa 1920x1080 yerine 1280x1024 kullanabilirsiniz.

2. Adım

  • Tekrardan Gameloop Programının Ayarlar Kısımını Açın
  • "Oyun Ayarları" Bölümüne Gelin
  • "SD 720P" Butonunu Aktifleştirin
  • Oyun Kalitesini "Akıcı" Yapın
  • FPS Bölümünü İse "60" Yapın
  • 3-) Oyun İçi Ayarlarını Yapın



Öncelikle oyunun ayarlar kısmına girin, grafik ayarları bölümüne girin. Bu işlemden sonra grafik ayarlarını "akıcı" yapın ikinci seçeneği ise en sağda hangi buton çıkıyorsa ona aktifleştirin bu sizin daha fazla FPS almanıza yardımcı olacaktır.

Bu işlemleri yaptıktan sonra FPS değerleriniz daha da artacaktır. Bu işlemleri yaparken bilgisayarınızda bir sorunla karşılaşırsanız bunu bize yorumlar kısmından belirtmeyi unutmayın. Sizlere en hızlı cevap verdiğimiz bölüm yorumlar kısımdır. Ayrıca eğer hemen gidermeniz gereken bir sorun varsa bizlere İnstagram üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Verdiğimiz yöntemleri tamamladıktan sonra hem bilgisayarınızın hızlandığını hem de oyundaki FPS değerinizin artışını gözlemleyebilirsiniz. Eğer FPS'niz artmadı ise veya bilgisayarınızda bir hız tespit edemiyorsanız web sitemizdeki bilgisayar hızlandırma yayını göz atmanızı tavsiye ederiz.

Burada sizlere daha detaylı bilgiler verdik ve sadece bilgisayar hızlandırmaya dayalı bilgiler verdik. Bundan dolayı eğer bir FPS değeriniz artmıyorsa veya bilgisayar hızlanmadıysa bu yayını da inceleyebilirsiniz.

Daha yeni Daha eski