Pubg - Pubg Mobile - Pubg Lite 10 Yıl Ban Kaldırma

 

Yeni yayınımızdan hepinize merhaba arkadaşlar öncelikle yayınımıza hoşgeldiniz, bildiğiniz gibi önceden pubg mobile ban nasıl kaldırılır isimli video yayınlamıştık fakat bazı kardeşlerimiz bize olumsuz yönde geri dönüş yaptılar, tam olarak anlamadıklarını ve videonun yeni serisini gelmesini istediler..


Videoda tam olarak detaylıca aslında anlatmıştık, fakat madem siz istiyorsunuz bizede bu videonun güncel halini yayınlamak düşer.. sizler için YouTube kanalımızda pubg mobile ban nasıl kaldırılır? Ve biz bunu nasıl kaldıra biliriz bunun hakkında sizlere detaylı bilgilendirme yaptım, hemen aşağıdaki fotoğrafa tıklayarak ilgili videoya giriş sağlayabilirsiniz.. ( Pubg, Pubg lite, Pubg mobile vb. tüm pubg oyunlarında geçerlidir )








UYARILARIM!

  • Sosyal Medya aracılığı ile sizinle " Pubg Mobile Banını Kaldırırım " Vb. diyen kişilere asla ve asla inanmayınız arkadaşlar, pubg mobile partnerleri dahil hiç kimse bu banı kaldıramaz, %100 ihtimal ile dolandırılırsınız.
  • Sosyal Medya aracılığı ile sizinle " Pubg Mobile Banını Kaldırırım " Vb. diyen kişilere asla para vermeyiniz, aksi taktirde %100 ihtimaliyle dolandırılırsınız. Bu tarz kişiler tamami ile dolandırıcılık yapmak ve paranızı almak için sizinle irtibata geçerler.


  • Hesabınızın banını para karşılığı kaldırırım diyen sitelere inanmayınız ! Bu tarz dolandırıcılıklar son zamanlarda oldukça fazlalaştı, sakın ola sakın bu tarz sitelere para yatırmayın ve paranızı kaptırmayın. Aksi taktirde sadece paranızdan olursunuz hesabınızın üstüne bir de paranız için soğuk su içmek zorunda kalırsınız..
  • Hesabınızın Banını Sadece Pubg Mobile Destek ekibinin kaldırabileceğini unutmayın ve sizlerden para karşılığı veya başka birşey karşılığı hesabınızın banını açarım diyen kişilere inanmayın ve itibar etmeyin...
  • Oldu da bu tarz kişilere güveniyorsunuz ve bu ticareti yapmak istiyorsunuz, o halde ilk önce hesabınızı açmayı isteyin daha sonra parasını atmasını söyleyiniz eğer hesabınız gerçekten açılırsa o zaman parasını atarsınız fakat böyle bir durum söz konusu degildir yani banınızı pubg mobile ekibi haricinde hiçkimse açamaz.





Videoyu izlediniz ve nasıl yapılacağını detaylı bir şekilde gördünüz arkadaşlar, şimdi sizlere örnek metni vereceğim bu metne benzer bir şekilde sizde yazabilirsiniz.. Aşağıdaki metni kendiniz de değiştirip benzer birşey yazabilirsiniz isterseniz de direk kopyala yapıştır yaparak devam edebilirsiniz.





FORM 1

Merhaba..

Ben Hile Kullanmadığım halde 10 yıl ban yedim fakat herhangi 1 kural ihlalinde bulunmadım oyuna x zamandır erişimim yok ve oyunu oynayamıyorum lütfen bu yanlışlığın 1 an önce giderilmesini istiyorum teşekkür ederim..





FORM 2

Merhaba..

Ben bir arkadaşım bana 1 dosya attı ve ben o dosyanın pubg mobile olduğunu fark ettim ama başta hile olduğunu bilmiyordum sonrasında telefonuma indirince hileli pubg mobile olduğunu fark ettim fakat çok geç olmuştu bunu kullanmak istemiyordum arkadaş kurbanıyım bende lütfen hesabımın açılmasını talep ediyorum birdaha böyle birşey olmıyacağına söz veriyorum dürüstçe oyunumu oynayacağım Teşekkür ederim...



İLGİLİ MAİL ADRESİ

pubgmobile_cs@tencentgames.com


Daha Fazla Bedava UC Almak İçin Bedava Epin sitesine gidip ücretsiz uc alabilirsiniz.




Daha yeni Daha eski