17 Mayıs Bitcoin Kaç TL ? Elon Musk'ın Açıklamasının Ardından Bitcoin'de Sert Düşüş !!

BİTCOİN'DE SERT DÜŞÜŞ !!

Kripto para birimlerinin en büyük hacimlisi Bitcoin, Elon Musk'ın açıklamalarıyla dalgalanmasını sürdürüyor. Bitcoin ile beraber alt coinlerde de göstergeler kırmızıya döndü. ABD'de beklentilerin üzerinde gelen enflasyonun ardından 55 bin dolar bandında seyreden Bitcoin, Tesla Ceo'su Elon Musk'un gece yaptığı açıklamayla önce 50 bin doların altına sarktı ardından aylar sonra ilk kez 42 bin dolar bandına geriledi. Ve 17:42 İtibari ile Bitcoin 44 Bin Dolar Bandında Seyrediyor.





PEKİ,  ELON MUSK NE TWEET'İ ATTI ?





ELON MUSK : BİTCOİN'LE TESLA SATIŞI DURDURULDU




Tesla'nın kurucusu Elon Musk, birkaç gün önce yaptığı açıklamada Tesla'nın Bitcoin ile ödemeyi çevreci olmadığı için kabul etmeyi durdurduğunu söylemiş ancak Bitcoin varlıklarını tutacağını açıklamıştı.
Elon Musk'ın açıklaması sonrası Bitcoin fiyatı 42 bin dolar bandına gerilemişti.
Tesla'nın kalan Bitcoin varlıklarını satmış olabileceği endişesiyle iki büyük kripto para birimi BTC ve Ethereum an itibarıyla sert satışlar, düşüşler görüyor.
Bitcoin yüzde 11 değer kaybıyla 42 bin dolarlı seviyelere inerken, geçen hafta 4 bin doları aşan Ethereum yüzde 14 düşüşle 3 bin 200 dolar seviyesine düştü.





Milyarder iş adamı Elon Musk kripto paralara ilgisini her fırsatta dile getirse de oluşturduğu beklentilerle yatırımcıları zarara da uğratabiliyor. Kripto para birimi Bitcoin'e 1.5 milyar dolar yatıran Tesla, bundan sonra Bitcoin ile otomobil satışı yapmayacak. Bunu açıklayan Musk, Sebep olarak Bitcoin transferi için harcanan enerjiyi örnek göstererek çevreciliği savundu ve ön plana çıkardı..


İnstagram adresimiz : https://www.instagram.com/kezzapks/



Bitcoin, bitcoin nedir, bitcoin kaç tl, bitcoin al, bitcoin nereden alabilirim, bitcoin tl, bitcoin dolar, coin, sanal para, banka, para, dolar, tl, euro, bitcoin satın al, en az kaç tl bitcoin alabilirim, bitcoin alt, alt coin, bitcoin nasıl çalışır, bitcoin cüzdan, bitcoin banka,
Daha yeni Daha eski