Bitcoin Tekrardan Düşmeye Devam Ediyor! Neden Düşüyor? Bitcoin Ne Kadar?

Bitcoin Tekrardan Düşmeye Devam Ediyor! Bitcoin Ne Kadar?

Son zamanlarda oldukça şok çöküşler yaşayan Ardından Hızlı bir şekilde çıkan Bitcoin tekrardan düşüyor! Peki bitcoin ne kadar ?




Coin'lerin Atası Olarak bilinen Bitcoin bildiginiz gibi Birkaç gündür dengede durmuyor Öncelikle Elon musk'ın açıklamasından sonra Bitcoin Çok ciddi şekilde düşüş yakalamıştı peki elon musk ne açıklama yapmıştı?

İsterseniz hemen onu hatırlayalım ardından devam edelim.





ELON MUSK : BİTCOİN'LE TESLA SATIŞI DURDURULDU




Tesla'nın kurucusu Elon Musk,  yaptığı açıklamada Tesla'nın Bitcoin ile ödemeyi çevreci olmadığı için kabul etmeyi durdurduğunu söylemiş ancak Bitcoin varlıklarını tutacağını açıklamıştı.

Elon Musk'ın açıklaması sonrası Bitcoin fiyatı 42 bin dolar bandına gerilemişti.
Tesla'nın kalan Bitcoin varlıklarını satmış olabileceği endişesiyle iki büyük kripto para birimi BTC ve Ethereum sert satışlar, düşüşler görüyordu.
Bitcoin yüzde 11 değer kaybıyla 42 bin dolarlı seviyelere inmiştı ve geçen hafta 4 bin doları aşan Ethereum yüzde 14 düşüşle 3 bin 200 dolar seviyesine düşmüştü.


Elon musk'ın açıklamaları bu şekildeydi peki ondan sonra neler oldu?

Elon musk'ın açıklamasından sonra, Bitcoin'e bir darbede Çin'den gelmişti. Elon Musk'ın açıklamasından sonra düşen Bitcoin, Çin'in açıklamasından sonra dibi gördü !


Peki çin ne açıklama yapmıştı?




Çin, finans ve ödeme hizmeti veren kuruluşların kripto para işlemi yapmasını yasakladı. Karar sonrası son 24 saatte Bitcoin yüzde 25, Ethereum ve Dogecoin yüzde 37 değer kaybetti.


Çin'in Açıklamalarıda Bu şekildeydi. Peki Şuan Bitcoin Ne Kadar? Bitcoin Kaç Dolar? Bitcoin Kaç TL?


21 Mayıs 21:20 İtibari ile Anlık Olarak;

1 Bitcoin 308,435,39 ( 308 Bin TL ) Olarak İşlem görmektedir.
1 Bitcoin 36,693,60 ( 36.6 Bin Dolar ) Dolar Olarak işlem Görmektedir.


Şuanda bitcoin düşmeye devam ediyor, Saat 14:00 da 349 Bin TL'den işlem gören Bitcoin Şuan 308 Bin TL. Güncel Finans Haberlerinden haberdar olmak için bizi takip edebilirsiniz.


Bir sonraki yayınımızda görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın <3



Bitcoin, bitcoin nedir, bitcoin kaç tl, bitcoin al, bitcoin nereden alabilirim, bitcoin tl, bitcoin dolar, coin, sanal para, banka, para, dolar, tl, euro, bitcoin satın al, en az kaç tl bitcoin alabilirim, bitcoin alt, alt coin, bitcoin nasıl çalışır, bitcoin cüzdan, bitcoin banka, b i t c o i n, coin,
Daha yeni Daha eski