TRENDYOL TELEGRAM ETKİNLİĞİ ( 75 TL ÖDÜLLÜ ) TOPLAMDA 175 TL !!

Merhaba arkadaşlar,



Bildiğiniz gibi 1 2 3 Haziranda Trendyol Paylaş kazan Kampanyası var, Hem daha çok kişiye ulaşmak hemde sizlerin kazanması için Telegram grubumuzda güzel bir kampanya yapmaya karar verdik!

Etkinlik detayları:

Öncelikle Trendyol kampanyasından toplamda max 100 TL Kazanabiliyorsunuz zaten, bizim yaptığımız etkinlik sayesinde bunu 175 TL'ye kadar çıkarabilirsiniz !!

https://t.me/kezzaptrendyolyardimlasma Telegram grubumuza 1 2 ve 3 haziran tarihleri arasında toplamda en fazla üye ekleyen;

1. Kişi 50 TL

2. Kişiye ise 25 TL

Ödül kazanacaktır!

Bu mesaj Yayınlandıktan sonra hemen üye eklemeye başlayabilirsiniz. Bot, vb. illegal yollarla ekleyen  kişiler kazansa bile ödülü verilmeyecektir. Ayrıca Cinsel gruplardan rehbere ekleyip, ardından grubumuza ekleyen kişilerde kazansa bile sayılmayacaktır. Normal gruplardan rehbere eklediginiz kişileri grubumuza ekleyebilirsiniz.

Kazanan Kişileri 3 Haziran gece 23:59 da https://www.instagram.com/kezzapks/ İnstagram Adresimizden açıklayacağız.  Takip ederek haberdar olabilirsiniz. Etkinlik kazananları moderatörlerimiz aracılığı ile iletişime geçilecektir..


Ayrıca Kanalımıza abone değilseniz abone olmayı unutmayınız : Tıklayarak Gidebilirsiniz..


Facebook Grubumuz : Tıklayarak gidebilirsiniz

WhatsApp Grubumuz: Tıklayarak gidebilirsiniz


TRENDYOL PAYLAŞ KAZAN :






TRENDYOL İNDİRİM KODU :




Trendyol, trendyol paylaş kazan, trendyol indirim kodu, trendyol kampanya, trendyol etkinlik, trendyol indirim, trendyol kod, trendyol yardımlaşma, trendyol yardımlaşma grubu,



Daha yeni Daha eski