Dolar Tekrardan Çıkıyor! Dolar Rekorlar Kırmaya Devam ediyor! Dolar Ne Kadar? Euro Kaç Lira? 3 Haziran Perşembe Güncel Dolar Kuru...

  Dolar Tekrardan Çıkıyor! Dolar Rekorlar Kırmaya Devam ediyor! Dolar Ne Kadar? Euro Kaç Lira?  3 Haziran Çarşamba Güncel Dolar Kuru...


3 Haziran Perşembe günü saat 06:25 Saatlerinde 8.60 Seviyelerinde işlem gören Dolar/TL İnanılmaz bir çıkış sergiledi, Aynı zamanda Euro/TL'dada yükselme kaydedildi Peki şuan Dolar/TL Ne kadar? Euro/TL Ne kadar?


Şuanda 17:00 Saatlerini Gösteriyor, ve dolarda inanılmaz bir çıkış var! 06:35 Saatlerinden itibaren Dolar/TL, 8.60 Seviyelerinden 8.72 Seviyelerine kadar çıkmıştı.. Ayrıca Twitterde trend olan Dolar10tl, etiketi gerçek olacak mı? yoksa dolar düşecek mi herkesin kafasında bu tarz sorular mevcut.. Bunun cevabını ilerleyen zamanlarda Türk Milleti olarak göreceğiz..


Euro/TL İse Sabah saatlerinde 10.48 TL arası işlem görürken 17:00 Civarında Çok sert bir çıkış ile 10.60 TL'yı Gördü. Ve şuan 10.59 TL Seviyelerinde işlem görmektedir..

Ayrıca geçen günkü BU Gelişmemizide hatırlıyorsunuzdur.. gece saatlerinde Dolar/TL ve Euro/TL İnanılmaz bir çıkış sergilemişti.. Ve şuan o kadar çıkmasada belli bir miktar çıktığını izlemekteyiz.. Cumhurbaşkanımız Erdoğan ise yaptığı açıklamada " Bugün Türkiye merkez bankası başkanımla görüştüm, Faizleri düşürmemiz şart " açıklamasında bulundu.. Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının ardından dolar tüm zamanların rekorunu kırdı.

Ayrıca Erdoğan'ın bir diğer yaptığı açıklamada şu şekilde idi " Faizleri düşürmemiz şart. Temmuz ağustos buraları bulacağız ki faiz düşmeye başlasın. Faiz yükünü biz yatırımların üzerinden kaldırırsak, maliyetlerin üzerinden kaldırırsak, ondan sonra maliyet enflasyonunu tetikleyen faiz olduğu için orada da bir rahatlama dönemine girmiş olacağız. Bütün mesele maliyet enflasyonundan faiz yükünü kaldırmaktır "

Açıklamalarında da bulundu..









ENGLISH TRANSLATION :

Dollar Comes Out Again! Dollar Continues to Break Records! How much is the Dollar? How Many Liras in Euro? Wednesday, June 3 Current Dollar Rate...




On Thursday, June 3, at 06:25, at 8.60 levels, Dollar/TL was offered for sale at an exit. At the same time, the rise in/TL So how much is Dollar/TL today? How Much is Euro/TL?


It's Now Showing 5pm, and the dollar is having an incredible run! As of 06:35 Hours, Dollar/TL appeared from 8.60 to 8.72 levels. Also, will the trending Dollar10tl tag on Twitter be real? Thereupon, it will be used as the Turkish Nation from the people.


While Euro/TL was seen between 10.48 TL in the morning, it saw 10.60 TL around 17:00 with a very hard exit. And it seems to be around 10.59 TL at the moment..

You can also use our growth on the same day. tonight, today, let's show a way out of today. and at the moment we are watching it in a view, although it is not that much. Our desire was found... After our President Recep Tayyip Erdoğan, the dollar broke the all-time record.

Also, including one of Erdogan's other content, it was completely "we review the interest rates. July and August are here. It is cheaper than the whole transportation cost"

He also made statements.



dolar, dolar ne kadar, dolar kaç tl, Dolar/TL, Euro/TL, Euro, Euro ne kadar, Euro kaç tl, euro dolar kaç tl, euro ne kadar, dolar tl  kaç tl, döviz, finans, dolar 10tl, dolar 10 tl, dolar twitter, twitter dolar, twitter dolar gündem, dolar gündemi, dolar rekor, dolar rekor seviyelerini gördü, kezzap ks, kezzapks, kasvet, kasvet medya,
Daha yeni Daha eski