BGBG Nedir? YouTube Kazancı Nasıl Arttırılır?

Bu yazımızda BGBG Nedir? Youtube Kazancı nasıl Arttırılır? Yöntemleri nelerdir, sizlerle bunun hakkında konuşup sizlere göstereceğim..

Youtube videolarınızdan kazancınızı nasıl arttırabilirsiniz onun hakkında sizlere önemli bilgiler vereceğim..

Aşağıdaki video çalışmazsa BURAYA Tıklayarak videoya gidebilirsiniz..




B
ildiğiniz gibi Youtube'da BGBG ve BGBM bulunmaktadır.. BGBM ile aslında pekte bir işimiz yok ama bunun hakkında sizlere bilgilendirme yapmamda fazlasıyla fayda var. BGBM, Bin Gösterim başına maliyet demektir. Reklam verenin sizin videolarınızda çıkan reklamlar için Google Adsense ödediği reklam ücretidir. Fakat bizim bununla bazı yerlerde alakamız vardır o kısmada hemen değinmek istiyorum. BGBM Yüksek olursa demek ki o ay reklam veren Google a daha yüksek reklam bütçesi ödedi demektir ve bu sayede sizin de gelirleriniz kısmen artacaktır.. Bunu anladık şimdi asıl olayımız olan BGBG ye Gelelim..

BGBG Nedir ?

BGBG, Bin gösterim başına Almış olduğunuz kazançtır. Aldığınız 1000 reklam gösteriminden elde ettiğiniz gelirleri tahmini bir şekilde gösteriyor. BGBG, normalde ne kadar gelir elde ettiğinizi değil, tahmini kazancınızın aldığınız sayfa görüntüleme, gösterim veya sorgu sayısına bölünüp 1000 ile çarpılmasıyla ortaya çıkan değeri gösterir.


BGBG ve BGBM öğrendik, bu durumda şuan bizim YouTube gelirimizi arttırmak için BGBG i arttırmamız gerektiğini biliyorsunuz.. Yani BGBG arttırdığımızda otomatik olarak gelirimizin de artacağını biliyorsunuz..




BGBG NASIL ARTTIRILIR?

BGBG Arttırmak aslında oldukça kolay, BGBG Arttırıp gelirlerinizi yükseltmek için tek yapmanız gereken şey Yurtdışı izlenme almanızdır. Sizin aklınızdaki tek soru şuanda; Ya ben ingilizce konuşmuyorum ki beni yabancılar neden izlesin?

Bu sorunuzu sizler için hemen cevaplayacağım; Videolarınıza İngilizce altyazı ekleyerek Bu sorunu tamamen ortadan kaldırabilirsiniz, ayrıca videonuzun kapak fotoğrafına da lütfen türkçe yazılar bulunmasın aksi taktirde yabancı kişiler videonuzun türkçe olduğunu anlayıp videonuzu direk geçecektirler..

Sizlere ufak ta olsa bir bilgi vereceğim.. KASVET MEDYA Tarafından yapılan araştırmaya göre sürekli bir şekilde günde 2 3 adet video yüklerseniz BGBG niz düşüyor. Bunun hakkında bir açıklama veya YouTube politikalarında herhangi birşey yoktur fakat yapılan araştırmaya göre deneysel olarak gözlemlendi.. ( SADECE UFAK BİR GÖZLEMLEMEDİR, KANALDAN KANALA VE KONSEPTEN KONSEPTE GÖRE DEĞİŞİKLİLİK GÖSTEREBİLİYOR )

Daha yeni Daha eski