YouTube TEKRARLANAN İÇERİK Nedir? YouTube Para Kazanma Başvurum Reddedildi? ÇÖZÜMÜ!



Bu yazımızda sizlerle beraber YouTube kanalımızın para kazanma incelemesi olan Google Adsense incelemesinde, Google Adsense'in verdiği hata olan; TEKRARLANAN İÇERİK nedir, bu sorun en kısa şekilde nasıl çözülebilir bu sorularınızın cevabını sizlere göstereceğim..

Ayrıca aşağıdaki videoya giderek yazıyı okumanıza gerek kalmadan öğrenebilirsiniz..

 Hemen BURAYA Tıklayıp videoya Gidebilirsin. Veya aşağıya tıklayıp izleyebilirsin.



YouTube Yardım bloğundan aldığımız bilgilere göre;

YouTube Para kazanma başvurum neden red verildi?

Para Kazanma Başvurusu red yediyse Youtube gerçek kişisi tarafından yapılan incelemelerde YouTube kanalınızın önemli bir bölümünde, YouTube politikaları ve yönergelerine uymadığı sonucuna varılmıştır. Sonraki adımlar hakkında bilgi edinmek için bu makaledeki diğer sorulara bakın.

Kanalım İçin tekrar Başvuru Yapabilir miyim?

Tekrar Başvuru yapabilirsiniz. Kanalınızın Reddedilmeyle ilgili e-postayı aldıktan 30 gün sonra başvurabilirsiniz. Tekrar başvurmadan önce kanalınızda bazı değişiklikler yapıp hatalarınızı gidermeniz gerekmektedir aksi taktirde tekrardan para kazanma yani YouTube Adsense Başvurunuz Reddedilecektir...



Para kazanma Başvurumu güçlendirmek için neler yapabilirim?

YouTube Kanalınızda değişiklik yaptıktan sonra para kazanabileceğinize dair garantisi yoktur, Ancak kanalınızı programa uygun hale getirmenize yardımcı olacak bazı genel yönergelerimiz mevcuttur.

  1. İtirazınızın neden reddedildiğini bildiren gmail'i okuyun. YouTube Kanalınızın hangi politikayı ihlal ettiği gmail kutunuzda açıklanmaktadır.
  2. Ardından YouTube para kazanma politikalarını ve Topluluk Kurallarını göz önünde bulundurarak içeriğinizi (videolar, başlıklar, açıklamalar, küçük resimler ve etiketler) dikkatli bir şekilde inceleyiniz.
  3. Daha sonra YouTube politikalarını ihlal eden videolarınızı düzenleyin veya silin

Yeniden başvuru yaparsanız incelemeden sorumlu YouTube ekibi, içeriklerinizi dikkatli bir şekilde tekrardan incelemektedir. Bekleme süreciniz tamamlandığında sizi e-posta ile bilgilendirilir. (yaklaşık bir ay sürer). Başvurunuzun durumunu para kazanma sayfasından da kontrol edebilirsiniz.


Daha yeni Daha eski