Google Adsense Banka Doğrulama Hatası ÇÖZÜMÜ!! (YouTube Para Kazanma)



Bu yazımızda sizlere Adsense banka doğrulaması sırasında gerçekleşen sorun olan banka doğrulama hatasını nasıl çözebilirsiniz detaylı olarak anlatacağım, bildiğiniz gibi birçok kişi banka doğrulama sırasında hata almakta..

Öncelikle yazıyı okumadan direk aşağıdaki videoya gidip oradan detaylıca öğrenebilirsiniz, istemezseniz de şuan anlatacağız zaten. Aşağıdaki video çalışmazsa BURAYA Tıklayınız.



Bildiğiniz gibi Google Adsenseden para çekebilmek için öncelikle adres doğrulamanız gerekiyor, Adsense den istediğiniz, yani adsense nin size gönderdiği mektup'un içerisinde ki kodu adsense girmeniz gerekmektedir.. Girdikten hemen sonra adres bilgileriniz doğrulanacaktır ve banka doğrulama adımına geleceksiniz.. ( Adsense Pin Doğrulama adımını nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız BURAYA  Tıklayayarak ögrenebilirsiniz..


Evet, şimdi geldik en önemli yere Banka doğrulama aşamasına..

Banka doğrulama oldukça kolay aslında ama birçok kişinin isminde türkçe karakter olduğu için malesef burada sorun ile karşılaşıyorlar. O yüzden İsmimizi İngilizce karakter olarak girmemiz gerekmektedir..


Mesela Benim İsmim; Mustafa Çinkılınç

Adsense Göndermiş olduğum bankadaki yasal isim soy ismim : Mustafa Çinkılınç

Olarak gönderirsem bana hata verecektir, bu yüzden isminizi ingilizce karakter olarak göndermeniz gerekmektedir.

Adsense Göndermiş olduğum bankadaki yasal isim soy ismim : Mustafa Cinkilinc


İsminizi Google Adsense Banka doğrulama aşamasında bu şekilde yazmanız ve incelemeye göndermeniz gerekmektedir.. İsminizde zaten türkçe karakter yoksa rahat olabilirsiniz. Örneğin; Murat Duru.. Türkçe karakter içermediği için herhangi bir işlem veya değiştirme yapmanıza gerek yoktur, direk isim soy isim bölümüne isim soy isiminizi yazabilirsiniz.. Ve bu sayede herhangi bir hata almazsınız..

Sorununuzu çözdünüz! başka bir sorununuz varsa ğstteki videonun açıklama kısmına gelip sorabilirsiniz..

Daha yeni Daha eski