Google Adsende Manuel Pin Doğrulama Nasıl Yapılır?

  Google Adsende Manuel Pin Doğrulama Nasıl Yapılır?

Yeni yazımızdan hepinize merhaba, hoş geldiniz yazımıza. Bu yazımızda sizlere herkesin son zamanlarda karşılaştığı sorun olan adsense pin zarfı gelmeme sorununu nasıl çözebilirsiniz ve doğrulamayı nasıl yapabilirsiniz onu göstereceğiz.

Öncelikle yazımızı okumadan  aşağıdaki videoyu izleyip detaylıca öğrenebilirsiniz, istemezseniz de şuan detaylıca anlatacağız.. Aşağıdaki video çalışmazsa lütfen BURAYA Tıklayınız.



GOOGLE ADSENSE PİN KODUNU DOĞRULAMAZSAM NE OLUR?

Google Adsense nin gönderdiği pin kodu ile hesabınızı doğrulamazsanız hesabınızın ödemeleri size yapılmaz, ödemeleriniz duraklatılır ve YouTube / Site / Blogger vb. yerlerden gelir elde edemezsiniz.. Yani bu yüzden pin kodunu doğrulamanız mutlaka gereklidir..




GOOGLE ADSENSE PİN KODU NE ZAMAN GELİR?

Google Adsense in Gönderdiği pin kodu zarfı genel olarak 2 hafta ila 4 hafta arasında geliyor, fakat günümüzde korona virüs ( Covid-19 ) Hastalığı bulunduğu için bu süre aşırı derecede uzuyor ve birçok kişi çareyi manuel şekilde doğrulamakta buldu. Kendimden örnek vermek gerekirse 5 ay gibi bir süreden sonra gelmişti fakat işime yaramadı çünkü 4.5 ayımda manuel şekilde doğrulama işlemimi yapmıştım.

Bu yüzden eğer pin kodu zarfınız evinize gelmezse veya çok geç gelirse mutlaka tercih etmeniz gereken yöntem pin'inizi manuel doğrulamak olacaktır. Aşağıdaki yöntem ile Google Adsense adres doğrulamanızı manuel pin doğrulaması ile yapabilirsiniz..

GOOGLE ADSENSE MANUEL PİN DOĞRULAMA NE ZAMAN YAPILIR?

Google adsense manuel pin doğrulama işleminizi 4. pin kağıdınızı istedikten hemen sonra yapabilirsiniz. 1. 2. 3. pin zarflarınızda iseniz şuanda manuel pin doğrulamaya uygun olmazsınız. Tüm pin kodlarını istedikten sonra manuel kimlik ve adres doğrulaması yapabilirsiniz.

GOOGLE ADSENSE 

MANUEL PİN DOĞRULAMA NASIL YAPILIR?

Burada sizlere tavsiyem yukarıdaki videoyu izlemenizdir, aksi taktirde buradaki yazı ile zorlanacaksınız, belkide yapamayacaksınız.. Buradaki diger bilgileri edindikten sonra lütfen videonun Pin doğrulama kısmını izleyiniz. fakat biz genede kısaca anlatalım..

Google Adsense başvuru formuna gidip oradan adsense manuel pin doğrulama başvurusu yapıyorsunuz, ardından geri dönüş yapılmasını bekliyorsunuz.. Sonrasında ise Normalde gönderdikleri zarfın içerisindeki pin kodunu mail kutunuza yolluyorlar siz ise o pin kodunu adsense hesabınızdaki adres pin kodu isteyen yere giriyorsunuz. Ardından ise manuel pin doğrulama yani adresiniz doğrulanmış olacaktır, ve artık youtubeden para kazanmaya başlayabileceksiniz..

GOOGLE ADSENSE MANUEL PİN DOĞRULAMADAN SONRA PARA ÇEKEBİLİR MİYİM?

Tabiki de, Manuel pin doğrulama işlemini yaptıktan sonra duraklatılan adsense ödemeleriniz tekrardan devreye girecektir ve ödeme almaya başlayabileceksiniz..

GOOGLE ADSENSE PARAMI NE ZAMAN ÇEKEBİLİRİM ?

Hesabınıza 1 adet banka hesabı ekleyiniz, ardından her ayın 12 sinde Google Adsense parayı Adsense hesabınıza aktaracaktır. Her ayın 22 sinde ise otomatik olarak eft talimatı verilip para banka hesabınıza geçecektir..

Daha yeni Daha eski