Gmail Hesap Kurtarma "Gmail Şifremi Unuttum" Google Hesap Kurtarma Nasıl Yapılır?

 Gmail Hesap Kurtarma "Gmail Şifremi Unuttum" Google Hesap Kurtarma İşlemi Nasıl Yapılır?


Yazıyı okumadan direk yukarıdaki videoyu izleyerek hesabınızı kurtarabilirsiniz. Eğer yukarıdaki video çalışmazsa BURAYA Tıklayarak videoya gidebilirsiniz.

Yeni Yazımıza hepiniz hoş geldiniz, bu yazımızda sizlere Google hesap, Gmail hesap, şifrenizi unutursanız nasıl geri alabilirsiniz? detaylarıyla sizlere anlatıp şifresini unuttuğunuz google hesabınızı nasıl geri alabilirsiniz, bunu göstereceğiz.

Son zamanlarda birçok kişinin aramış olduğu "Gmail hesabımın şifresini unuttum, nasıl kurtarabilirim?" sorusunun yanıtını bu yazımızda sizler için derledik.


BU YAZIDA OKUYACAKLARINIZ;

Google yardım

Gmail hesap kurtarma

Google hesap kurtarma

Google şifremi unuttum

Google hesabımın şifresini unuttum

Google hesabımı geri alma

Gmail şifremi unuttum

Gmail şifremi geri alma

Hesap kurtarma

Şifremi unuttum

Google hesap şifre değiştirme

Google hesap şifre değiştirme gmail

Gmail şifre değiştirme

Hesap şifre değiştirme gmail




Birçok kişinin gmail hesabı güvenlik tedbirlerini yerine getirmediği için başkaları tarafından ele geçiriliyor veya google hesabının şifresini unutuyorlar.

Şimdi fazla uzatmadan direk konuya giriş yapalım.


Hesabınızı geri almak için en az 1 kurtarma aracına ihtiyacınız var, yani detaylı olarak söylemek gerekirse "Kurtarma telefon numarası, Kurtarma mail adresi, Hesabınıza kayıtlı telefon numarası, " Bunlardan en az" tane bulunması lazım. Hesabınızdan çıkış yaparken 2 adımlı doğrulama adımını açık bırakmışsanız işiniz daha da zorlaşacaktır. Eğer iki adımlı doğrulama adımını açık bıraktıysanız, iki adımlı doğrulamanın yedek kurtarma kodları gerekecektir. Bu kodları hesaptan çıkmadan önce almanız gerekmekteydi, umarım Ekran görüntüsü olarak muhafaza ediyorsunuzdur, fakat iki adımlı doğrulama yedek kodları yoksa maalesef ki iki adımlı doğrulama adımını geçmeniz zorlaşacaktır.

Hesap şifresini almaya geri dönelim, sizi şimdi Google hesap kurtarma, sayfasına yönlendireceğim oraya gidip gmail adresini yazıp soruları doğru cevaplamaya özen gösteriniz. Soruları doğru olarak cevaplarsanız hesabınız google tarafından size geri verilecektir fakat soruları yanlış cevaplarsanız "Google, bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı" mesajı ile karşılaşırsınız. "Google, bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı" mesajını alırsanız tekrardan deneyebilirsiniz. Lütfen çok sık şekilde denemeyiniz eğer denerseniz hesabınız kısıtlanabilir. (Google hesabınız çok kez deneme yaptıysanız ve Gmail hesabınız Kısıtlanmışsa 24-48 Saat içerisinde tekrar deneyiniz)

Google kurtarma aracına Buradan Gidebilirsiniz (https://accounts.google.com/signin/recovery)

Google kurtarma sayfası sayesinde hesabınızı kolayca geri alabilirsiniz, lütfen çok sayıda deneme yapmamaya özen gösteriniz ve doğru şekilde deneme yapınız.

Eğer herhangi bir yerde sorun yaşıyorsanız veya yapamıyorsanız yukarıdaki videoya giderek detaylı bir şekilde yapabilirsiniz. ( Buraya Tıklayarak videoya gidebilirsiniz. )


Bizi instagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Bizi YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.




Daha yeni Daha eski