LoL Bedava RP Alma - LoL RP Hilesi

 LoL Bedava RP Alma - LoL RP Hilesi - LoL Bedava RP Nasıl Alınır? - LoL Bedava Mavi Öz Alma - LoL Bedava Karakter Alma

LoL ile bedava karakter almak mümkün. Sizlerde verdiğimiz yöntemler ile bedava karakter alabilirsiniz. Bedava karakter alabilmeniz için sizlere RP kazanmayı göstereceğiz. Peki bedava RP nasıl alınır? İşte Detaylar...

LoL Bedava RP Nasıl Alınır?

LoL ile artık RP almak çok kolay, sizlere vereceğimiz yöntem ile ücretsiz bir şekilde 650 RP alabilirsiniz. Ayrıca vereceğimiz yöntemde kalıcı olarak bir tane kostümde elde edeceksiniz.

  • LoL Bedava 650 RP Alabilmeniz İçin Şunları Yapmanız Gerekiyor:
  • Amazon Prime sitesini açın. LoL, Amazon ile anlaşmalı olduğundan dolayı buradan RP kazanacağız.
  • Amazon Prime sitesine girdikten sonra sağ üst bölümde "Prime'ı Deneyin" butonuna basın.
  • Yapacağımız yöntem ilk defa Amazon Prime'a üye olacaklara özeldir. Amazon Prime sitesine üye iseniz ama LoL ile alakalı bir içerik almadıysanız RP alabilirsiniz.



Daha sonra kayıt olmanız gerekli, kayıt olurken e-posta, telefon numarası gibi kişisel bilgilerinizi doğru girmeye çalışın.

Bu işlemleri bitirdikten Amazon Prime hesabınızı oluşturmuş olacaksınız. Hesabınızı oluşturduktan sonra 1 aylık Amazon Prime deneme hesabı kullanmaya başlayacaksınız, bunun için kart bilgilerinizi doldurmanız gerekmektedir. Kart doğrulamanızı yaptıktan sonra şu işlemleri yapın:

  • Prime Gaming sitesini açın.
  • Girişinizi sağlayın.
  • Bu işlemden sonra oyun arama bölümüne girin ve "League Of Legends" yazın, karşınıza çıkan oyuna tıklayın ve bütün hediyeleri talep edin.

Artık hesabınıza 650 RP içeren bir kasa gelecektir. Bu kasayı açtıktan sonra mavi öz, 650 RP, 1 tane karakter kaplaması gibi hediyeler verilmektedir.

Hediyelerinizi aldıktan sonra Amazon Prime kartınızdan otomatik para çekmemesi için Amazon sitesine girin, profilinize tıklayın ve Amazon Prime sayfasına girin. Bu sayfadan ödemelerinizi duraklatabilirsiniz.

Sizlere verdiğimiz yöntemler ile artık sizde LoL oyununda ücretsiz bir şekilde 650 RP alabilirsiniz. Verdiğimiz yöntemlerin geçerlilik süresi Prime Gaming ödülleri kısmında yazmaktadır.

Eğer bedava RP almak yerine kolay yoldan bedava hesap almak istiyorsanız aşağıdaki yöntemi okuyabilirsiniz.



LoL Bedava Hesap Alma

Sizlere vereceğimiz hesapların çoğu 1 ay boyunca kullanılmayan, çoğusun da skin bulunan hesaplardır. Kullanacağınız hesapları keyifli bir oyun sürmek için kullanın. Bunun nedeni hesapların şifresinin değişmemesidir. On hesaptan sadece bir hesabın şifresi değişmiyor, yani hesapların şifresini değiştirebilirsiniz.

Bu hesapları oyun keyfinizi arttırmak için kullanmanız sizin için daha iyi olacaktır Eğer bu hesapları rekabetçi, sıralama kasmak için veya hesabın seviyesi vs.  yükseltmek için kullanırsanız 1 ay sonra bu hesaba ulaşamayabilirsiniz. Bu yüzden sizlere verdiğimiz içi dolu bütün hesapları oyun keyfiniz arttırmak için oynarsanız sizin için daha iyi olacaktır.

LoL bedava hesapları alabilmek için öncelikle sizlere verdiğimiz linke tıklayın linke tıkladıktan sonra karşınıza gelen ekranda 5 saniye boyunca bekleyin. Bu işlemden sonra karşınıza devam et butonu çıkacaktır, devam et butonuna basın ve tekrardan geri gelin, tekrardan devam et butonuna basın bu sefer karşınıza LoL bedava hesaplar gelecektir.


LoL Bedava Hesapları Almak İçin TIKLA

BEDAVA EPİN sitemizde, Ücretsiz kategorimiz ile bedava hesap veya oyun parası alabilirsiniz. Para Kazanma kategorimiz ile internetten para kazanmayı öğrenebilirsiniz. Bilgi kategorimiz ile işinize yarayacak bilgileri elde edebilirsiniz. İndirim Kodu kategorimiz ile de Yemek Sepeti, Getir gibi uygulamaların indirim kodlarını elde edebilirsiniz.

Daha yeni Daha eski