Brawl Stars Bedava Elmas Alma - Brawl Stars Bedava Elmas Nasıl Alınır?

 Brawl Stars Elmas Hilesi - Brawl Stars Ücretsiz Elmas Nasıl Alınır?

Hepinize Selamlar Arkadaşlar! Bu yazımızda sizlere Brawl Stars Oyunundan Nasıl  Bedava Elmas Nasıl Alınır? Bunu sizlere Detaylı olarak göstereceğiz.
Bu tarz Oyunların Epinlerini istiyorsanız BEDAVA EPİN Kategorimize Göz atıp Ücretsiz bir şekilde oyunların epinlerini alabilirsiniz.


Şimdi sizlere Brawl Stars'tan bedava elmas nasıl alınır? onu göstereceğim.

Brawl Stars oyununda, oyun parası olarak ve ücretli satılan "Elmas" nasıl bedava alınır? Artık bedava bir şekilde elmas almak mümkün ve sizlere vereceğimiz 2 yöntem ile çok rahat elmas kazanabilir ve bu yöntemi sürekli uygulayarak bedava bir şekilde Brawl Stars Bedava Elmas alabilirsiniz.


Brawl Stars oyunundan bedava elmas almanın 2 yöntemi bulunmakta:

  • Hopi İle Elmas Alma
  • Tosla İle Elmas Alma

Bu iki yöntem ile rahatlıkla bedava bir şekilde elmas kazanabilirsiniz.




Hopi İle Brawl Stars Elmas Alma

Telefonunuza/Tabletinize Hopi uygulamasını indirin. Kurun ve kayıt olun, kayıt olurken doğru bilgilerinizi girmeye dikkat edin çünkü elmas kodunuzu e posta adresinize gönderilecektir.

Kayıt olduktan sonra 3 arkadaş davet edin. Uygulamada  artık 15 paracık puanınız olacaktır. Bu işlemden sonra uygulamanın arama kısmına "Razer Gold Pin" yazın ve aratın. Karşınıza çıkan kategoriye tıklayın ve 15 paracık ile alabileceğiniz "razer gold pin" kodunuzu alın.

Sonrasında aldığınız kodu razer gold pin sitesine girip aktifleştirip Brawl Stars elmas satın alma bölümüne girin. 15₺ Değerindeki elmas kodunu bedava bir şekilde almış olacaksınız.


Tosla İle Brawl Stars Elmas Alma

Tosla, Akbank firmasının kurmuş olduğu bir internet üzeri sanal bankacılık uygulamasıdır. Bu uygulama ile arkadaşlarınızı davet ederek para kazanabiliyorsunuz.

Her arkadaşınızı getirdiğinizde bedava 3₺ bakiyeniz anında hesabınıza yansır. Bu 3₺ bakiyeyi sürekli olarak devam ettirebilirsiniz, yani istediğiniz kadar arkadaş davet ederek para kazanabilirsiniz.

Tosla uygulamasının alt bölümündeki, Tosla uygulama logosuna tıklayın ve "ÖDE" bölümüne gelin ve oyun epin bölümüne gelin. Brawl Stars yazın ve istediğiniz elmas kodunu alın.

Daha yeni Daha eski