Trendyol Paylaş Kazan Ne Zaman? Paylaş Kazan Kampanyası Nedir?

Trendyol Paylaş Kazan Kampanyası Nedir? Trendyol Paylaş Kazan Telegram Grupları..

Yeni yazımızdan hepinize merhaba arkadaşlar. Bu yazımızda sizlere Trendyol Paylaş Kazan Kampanyası Nedir? Trendyol Paylaş Kazan Kampanyası Nasıl Yapılır? ve Trendyol Paylaş Kazan Kampanyasına Nasıl Katılırım? Sorularınızın cevabını vereceğiz.



Trendyol Paylaş Kazan Kampanyası Nedir ?

Trendyol Paylaş kazan kampanyası, trendyolun örneğin; Ekim kampanyasına özel yapmış olduğu bir kampanyadır. Bu kampanya sayesinde insanlar birbirine Trendyoldan beğendiği ürünleri gönderiyor ve bu gönderdikleri ürünler insanlar tarafından kaydedildiği zaman indirim kuponu kazanabiliyor. Kazanmış olunan indirim kuponlarını ise Alışveriş yaparken çok uygun bir fiyata almak için kullanmaktadırlar, bir bakımdan indirim kuponu indirim kodu ile aynı işlevi görmektedir.


Trendyol Koleksiyon Oluştur Paylaş Kazan Kampanyası Nedir ?

Trendyol Paylaş Kazanın toplamda 3 adet kampanyası vardır;

  • Satıcı mağazalarını paylaş kazan
  • Beğendiğin ürünü paylaş kazan
  • Koleksiyon oluştur paylaş kazan

Koleksiyon oluştur paylaş kazan kampanyası ise Paylaş kazan kampanyasının en çok sevilen kampanyasıdır. Bu kampanya sayesinde insanlar Trendyol mobil uygulaması içerisinde kendisine koleksiyon oluşturuyor ve en çok sevdiği ürünleri içerisine ekleyip sevdikleri veya arkadaşları ile paylaşıyor. Paylaştığı ürünler arkadaşları tarafından belli bir kaydedilmeye ulaştığında Trendyol indirim kodu kazanıyor. Kazanmış olduğu bu indirim kodlarını Alışveriş yaparken çok uygun bir fiyata ürün almak için kullanılmaktadır.


Trendyol Paylaş Kazan Kampanyasına Nasıl Katılırım ?

  • Trendyol Mobil uygulamasına giriş yapıp beğenmiş olduğunuz 20 adet ürünü, sağ üst kısımda bulunan "kalp" işaretine tıklayarak favorilerinize ekleyiniz.
  • Ardından alt kısımda bulunan favorileriniz menüsünden "Koleksiyonlarım" kısmına giriyoruz ve Koleksiyonumuzu oluşturuyoruz.
  • Koleksiyonunuzu oluştururken daha yeni favorilemiş olduğunuz 20 adet ürünü koleksiyonunuza eklediğinizden emin olunuz.
  • Ekledikten sonra koleksiyonumuzu kayıt ediyoruz ve sağ taraftan koleksiyonumuzun linkini alıp Kayıt ettirmeye başlıyoruz. Kayıt ettirme işlemlerini Facebook, Whatsapp, Telegram ve çeşitli uygulamalar üzerinden yapabiliriz.


Trendyol Paylaş Kazan Kampanyasından En Fazla Kaç TL'lik Kupon Alınabilir ?

Her Kampanyada Kupon Miktarı değişebiliyor fakat genel olarak 150 - 300 TL Arasında değişmektedir.


Trendyol Paylaş Kazan Ne Zaman ?

Trendyol Paylaş Kazan Kampanyası 8 - 9 - 10 - 11 Şubat Tarihleri arasındadır.


Trendyol Paylaş Kazan Kampanyasına Kaç Hesabımdan Katılabilirim ?

Trendyol paylaş kazan kampanyasına en fazla 1 hesaptan katılım sağlayabilirsiniz. Haricinde hesap oluşturursanız kampanya sonunda kazandığınız kupon hesabınıza yansımayacaktır.


Trendyol Paylaş Kazan Kampanyasının bundan sonraki kampanyalarını Nasıl Takip edebilirim?

Bundan sonra olacak olan Paylaş Kazan Kampanyalarını WEB HOCAN YouTube Kanalından takip edebilirsiniz.

Daha yeni Daha eski