Bitcoin Tekrardan Çıkmaya Devam Ediyor! Bitcoin Ne Kadar?

BİTCOİN TEKRARDAN ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR! BİTCOİN NE KADAR?
BİTCOİN/TL  BİTCOİN/DOLAR


                     


Bildiğiniz gibi son zamanlarda bitcoinde çok ciddi şekilde dalgalanmalar oluyor, Öncelikle 17 Mayıs Pazartesi Günü Elon Musk'ın yaptığı açıklamadan sonra Bitcoin ciddi bir düşüşle karşı karşıya kaldı.


PEKİ,  ELON MUSK NE TWEET'İ ATTI ?


                    



ELON MUSK : BİTCOİN'LE TESLA SATIŞI DURDURULDU



                 


Tesla'nın kurucusu Elon Musk, birkaç gün önce yaptığı açıklamada Tesla'nın Bitcoin ile ödemeyi çevreci olmadığı için kabul etmeyi durdurduğunu söylemiş ancak Bitcoin varlıklarını tutacağını açıklamıştı.

Elon Musk'ın açıklaması sonrası Bitcoin fiyatı 42 bin dolar bandına gerilemişti.
Tesla'nın kalan Bitcoin varlıklarını satmış olabileceği endişesiyle iki büyük kripto para birimi BTC ve Ethereum an itibarıyla sert satışlar, düşüşler görüyordu.

Bitcoin yüzde 11 değer kaybıyla 42 bin dolarlı seviyelere inmıştı ve geçen hafta 4 bin doları aşan Ethereum yüzde 14 düşüşle 3 bin 200 dolar seviyesine düşmüştü.


Milyarder iş adamı Elon Musk kripto paralara ilgisini her fırsatta dile getirse de oluşturduğu beklentilerle yatırımcıları zarara da uğratabiliyor. Kripto para birimi Bitcoin'e 1.5 milyar dolar yatıran Tesla, bundan sonra Bitcoin ile otomobil satışı yapmayacak. Bunu açıklayan Musk, Sebep olarak Bitcoin transferi için harcanan enerjiyi örnek göstererek çevreciliği savundu ve ön plana çıkardı..

                       


ELON MUSK'IN AÇIKLAMASINDAN SONRASINDA NELER OLDU?

Bir sonraki hamle ise Çin'in Açıkalamasından Geldi. Çin Bitcoin Hakkında Ne açıklama yaptı? Neden Bitcoin Çin'in açıklaması ile düştü bunları konuşalım.


                         


ÇİN'İN BİTCOİN HAKKINDA AÇIKLAMASI NEDİR?

Çin, finans ve ödeme hizmeti veren kuruluşların kripto para işlemi yapmasını yasakladı. Karar sonrası son 24 saatte Bitcoin yüzde 25, Ethereum ve Dogecoin yüzde 37 değer kaybetti. Dahada Detaylı İncelemek için BURAYA Tıklamanız Yeterlidir.


20 MAYIS GÜNCEL BİTCOİN NE KADAR?

20 Mayıs 17:50 İtibari ile Anlık Olarak;

1 Bitcoin 351,095,13 ( 351 Bin TL ) Olarak İşlem görmektedir.
1 Bitcoin 41,965,40 ( 49 Bin Dolar ) Olarak İşlem görmektedir.


Birdahaki Yayınımızda Görüşmek üzere, Hepiniz kendinize Çok iyi bakın.



Bitcoin, çin'den bitcoin açıklaması, çin bitcoin, bitcoin çıkıyor, bitcoin ne kadar, bitcoin nedir, bitcoin kaç tl, bitcoin al, bitcoin nereden alabilirim, bitcoin tl, bitcoin dolar, coin, sanal para, banka, para, dolar, tl, euro, bitcoin satın al, en az kaç tl bitcoin alabilirim, bitcoin alt, alt coin, bitcoin nasıl çalışır, bitcoin cüzdan, bitcoin banka,
Daha yeni Daha eski