Blogger Ne Kadar Para Kazandırır?

 Blogger Ne Kadar Para Kazandırır?

Merhaba arkadaşlar yayınımıza Hoşgeldiniz, Önceki yayınımızda yazı yazarak internetten para kazanma yöntemini göstermiştim hatırlarsanız, bu yayında ise kurduğumuz blogdan ne kadar para kazanabiliriz onu konuşacağız ve göstereceğim sizlere,

Bu arada Aşağıdaki videoya giderek bunların hepsini videoda basit bir şekilde öğrenebilirsiniz.. Bütün bilgileri videoda anlattık İstemezseniz de şimdi anlatacağız zaten..

Video Çalışmazsa BURAYA Tıklayın..



Eğer yazıyı tam olarak anlamazsanız yukarıda verdiğimiz videoda çok detaylı şekilde izleyebilirsiniz... evet şimdi blogger sitemizden ne kadar para kazanabiliriz ona geçelim.


BLOGGER SİTESİNDEN NE KADAR PARA KAZANABİLİRİM ?

Bu tamamen sizlerin Paylaştığı yayın sayısına ve konseptine göre değişiklilik gösterebilir, hatta bilir değil direk konseptinize göre değişiklilik gösterecektir.. Fakat Bir Blogger Sitesinin Aylık Ziyaret eden kullanıcı Sayısına Göre Ortalama Geliri Günde 500 - 1.000 kişinin tıklayıp ziyaret ettiği blog sitesi ayda 500 - 1000 TL arası gelir elde ediyor. Günde 1.000 - 3.000 kişinin tıklayıp ziyaret ettiği blog sitesi ise ayda ortalama 1.500 - 3.000 TL arasında gelir elde edebilmektedir. Öncelikle sizlere bazı örnekler vermek istiyorum bu örnekler sayesinde dahada bu konuya hakim olabilirsiniz.

Örnek veriyorum; Elimizde mesela internetten para kazanma sitesi olsun.

Bu sitenin aylık 5000 tıklanması var diyelim, yıllık 150 bin tıklanma ediyor. yıllık olarak gelir hesaplaması yapacağız. ( Örneklendirme tamamen Adsense aracılığı ile yapılmış ve tahmini tutarlardır fakat genel olarak doğru çıkmaktadır )

  • Bu blog Finans bloğu olursa 150 Bin Ziyaretçiye Alacağı Yıllık Gelir "35.710 Dolar"
  • Bu blog Alışveriş bloğu olursa 150 Bin Ziyaretçiye Alacağı Yıllık Gelir "14.141 Dolar"
  • Bu blog Eğitim bloğu olursa 150 Bin Ziyaretçiye Alacağı Yıllık Gelir "8950 Dolar"
  • Bu blog Yemek bloğu olursa 150 Bin Ziyaretçiye  Alacağı Yıllık Gelir "9134 Dolar"
  • Bu blog Makyaj bloğu olursa 150 Bin Ziyaretçiye Alacağı Yıllık Gelir "12.692 Dolar"
  • Bu blog Spor bloğu olursa 150 Bin Ziyaretçiye Alacağı Yıllık Gelir "4787 Dolar"
  • Bu blog Haber bloğu olursa 150 Bin Ziyaretçiye Alacağı Yıllık Gelir "3668 Dolar"


Evet arkadaşlar üstte de gördüğünüz gibi Finans Kategorisi açık ara fark ile daha fazla kazanç sağlamakta, blogger sitemizi kurarken mutlaka bunları göz önünde bulundurunuz ve ona göre bloğunuzu kurup yayın paylaşmaya başlayabilirsiniz..

BLOGGER PARA KAZANMAM NE ZAMAN AÇILIR ?

Bu konu hakkında sosyal medya üzerinde birçok kişi " Blogger siteleri 6 ay süreden öncesinde açılmıyor " Diyenler olsa bile bu kural kalkalı uzun bir süre oldu, bu yüzden bunu diyen insanlara fazla bakmanıza gerek yoktur, sizin paylaştığınız yayın yani paylaşım sayısı, sitenizin ziyaretçi sayısı vb. etkenler bu durumu etkiler ve siteniz iyi bir site ise 2 - 3 ay gibi bir sürede açılabiliyor.

DİKKAT !

Sitenizde herhangi bir markanın veya reklam servislerinin reklamını  bulundurmayın, google adsense sitenizi incelediğinde duruma pek de iyi bakacaklarını sanmıyorum yani kısacası siteniz onaylanmaz, google sadece onlarla çalışmanızı isteyebilir diğer yandan ise google adsense'in reklam kodu sitenizde başka reklam olması halinde düzgün çalışmayabilir.

Bir diyer yandan ise sahte şekilde yani ücretli şekilde sitenize trafik satın almayın, böyle bir hata yaptıysanız ise Google Adsense'ye inceleme göndermeyin bir süre geçtikten sonra gönderin ve bir daha  bu tarz bir hatalara düşmeyin. aksi taktirde google adsense sizin sitenizi onaylamaz ve sitenizde reklam gösteremezsiniz.

Sitenizin kazançlar bölümünden adsense başvuru yapabilirsiniz, ayrıca adsense girip sağ taraftan siteler kısmına tıklayın ve oradan site ekle kısmına tıklayın, ardından ise sitenizi yazıp inceleme isme kısmına tıklayın. sizlere dönüş 2 gün ila 4 hafta arasında yapılır.

Bundan sonraki yayınımızda görüşmek üzere Hepiniz kendinize çok iyi bakın <3

Beni İnstagram'dan Takip etmeyi Unutmayınız : TIKLA

Daha yeni Daha eski