Telegram Mesaj Engeli Nasıl Kaldırılır ?

 Telegram Mesaj Engeli Nasıl Kaldırılır ?

Merhaba arkadaşlar yayınımıza Hoş geldiniz, bu yayınımızda sizlere Telegram uygulamasında Mesaj Engeli yerseniz bunu nasıl kaldırabilirsiniz onun hakkında sizlere bilgi verip ardından bu sorunu nasıl çözebilirsiniz onu göstereceğim, ve bu sayede Telegram uygulamasında mesaj engelinizi kaldırabilme imkanı sağlayacaksınız..


Bu arada Aşağıdaki videomuza giderek buradaki yazımızın hepsini videoda basit bir şekilde öğrenip uygulayabilirsiniz.. Bütün bilgileri videoda anlatımını yaptık, İstemezseniz de şimdi burada anlatacağız..

Video Çalışmazsa BURAYA Tıklayın.





Eğer yazıyı tam olarak anlamazsanız yukarıda verdiğimiz videoda çok detaylı şekilde izleyebilirsiniz... Evet şimdi Telegram uygulamasında mesaj engeli yersek, mesaj engelini nasıl kaldırabiliriz? çözüm yolu nedir? ve siz nasıl yapabilirsiniz?  ona geçelim.


Telegram’da Spam Engeli Nasıl Kaldırılır? Spam Engeli Neden Verilir?

Telegram uygulaması, uygulama kullanıcısına daha iyi bir düzen sağlamak için ve daha güvenli bir ortam oluşturmak için bütün platformlarda yürürlükte olduğu gibi bazı politikalar ve yasaklar uygulamaktadır.. Uygulama Yasakları, kötü niyetli kişiler ve kodlama açıklarından faydalanarak uygulama kullanıcılarını rahatsız edici boyutlara ulaşan kullanıcıların hedefindedir. Örnek vermek gerekirse; Herhangi bir  telegram kullanıcısı günde belirli bir rakamın üstünde, tanımadığı kişiye veya kişilere mesaj gönder ise Telegram uygulaması bu durumu engeliyor ve Buna ”spam” deniyor. Telegram da spam engelinizi nasıl kaldırılacağına geçmeden önce sizlere hesabınızın neden kısıtlandığı yönünde bazı durumları söylemem dahada güzel olacaktır..



NEDEN TELEGRAM HESABIM KISITLANDI ?

Bunun aslında bir çok sebebi olabilir,
- Birine rahatsız edici mesajlar attıysanız ve o kişide sizi şikayet etmişşse,
- Birden fazla kişiye durduk yere yazdıysanız, ( spam )
- Herhangi bir grup kurup yüksek sayıda o gruba üye eklediyseniz,
- Herhangi bir grubun üyesi iseniz, grubun yöneticisi attığınız bir mesajı spam olarak bildirip sizi gruptan atmış olabilir,
- Belirli bir telegram kanalı oluşturup ona çok sayıda üye eklemeye çalışmış olabilirsiniz,
- Tanımadığınız kişilere yazıp rahatsız ediyorsanız,
- Telegramın topluluk kurallarını ihlal eden bir davranışta bulunduysanız,
Ve buna benzer Telegramın politikalarını ihlal ettiyseniz hesabınız kısıtlanacaktır, ve siz telegram ekibi ile iletişime geçmediğiniz sürece sizin kısıtlamanız kalıcı olarak duracaktır ve geçmeyecektir.. Bu yüzden sizlere telegram ile iletişime geçmeyi ve hesabınızın kısıtlamasını kaldırmasını detaylı bir şekilde göstereceğim..



TELEGRAM ENGELİNİ NASIL KALDIRABİLİRİZ ?


Öncelikle Arkadaşlar BURAYA Tıklayarak SPAM İNFO BOT u başlatıyoruz.

Spam İnfo botu başlattıktan sonra /Start Diyoruz, ardından bot size bazı sorular soracaktır ve bu sorulara cevap vermeniz gerekmektedir, sizin ugraşmanıza gerek yoktur direk aşağıdaki komutları yaparak sonuca ulaşabilirsiniz..

Bota /Start dedikten sonra 

This is a mistake

Yes

No! Never did that!


Bu komutları bota uygulayınız, ardından bot sizlere yetkililere iletmek üzere bir not istiyor, o kısma Youtube videomuzun açıklama kısmına koyduğumuz yazıyı kopyalayıp yapıştırınız, veya okuyup oraya yazınız, malesef telif hakkı nedeni ile burada yazıyı veremiyoruz.. Yazı telegramın kendi sitesinde olduğu için hak talep edebilirler bu yüzden en iyisi videoya gidip oradan yazıyı almanızdır, anlayışınız için teşekkür ederiz..


Evet arkadaşlar, bu yayınımızda sizlere telegramda mesaj engelinizi nasıl kaldırabilirsiniz bunu sizlere detaylı olarak göstermeye çalıştık, umarım başarılı olur ve mesaj engelinizi kaldırırsınız. Eğer yazıda anlamadığınız bir yer olursa videoyu izleyip yapabilirsiniz Ve videodanda yapamadıysanız Youtube videomuzun yorum kısmına sorunuzu sorabilirsiniz, cevaplamaktan çok memnun kalırız :)

Bundan sonraki yayınımızda görüşmek üzere Hepiniz kendinize çok iyi bakın <3

Beni İnstagram'dan Takip etmeyi Unutmayınız : TIKLA

Daha yeni Daha eski