İnternetten İndirimli Şekilde Ürün Nasıl Alınır ?

 İnternetten İndirimli Şekilde Ürün Nasıl Alınır ?

Yeni yayınımızdan herkese merhabalar arkadaşlar, hoş geldiniz yayınımıza...

Bu yayınımızda sizlere, İnternetten İndirimli Şekilde Ürün Nasıl Alınır ? bunu anlatacağım...

Bildiğiniz gibi son zamanlarda pandemi sürecine girmiş bulunmaktayız, Korona virüs sürecinde neredeyse internet alışverişine bağımlı hale gelmiş bulunmaktayız.. Bu pandemi ( Covid-19 - Korona virüs ) sürecinde yiyecek, içecek, kıyafet vb. tüm ihtiyaçlarımızı veya isteklerimizi internet üzerinden satın almaya başlamış durumdayız. Yani işin özeti olarak söylemek gerekirse internete tamamen bağımlı hale gelmiş durumdayız ve tüm ihtiyaçlarımızı internet üzerinden satın almaya başlamış durumdayız...

İnternet alışverişlerine bağımlı hale geldiğimiz bu pandemi sürecinde birçok kişi ve kişiler alınan bu ürünleri nasıl dahada uygun fiyata ( indirimli ) şekilde alabileceğini araştırmaya başladı, ve çoğu kişi amacına ulaşamadan dahada yüksek fiyattan internetten alışveriş yapmaya başladı..

Bu pandemi sürecinde sizler için yaptığımız araştırmalar sonucunda bulduğumuz kodları sizinle bu yazımızda paylaşacağız..




YUKARIDAKİ VİDEO ÇALIŞMAZSA BURAYA TIKLAYARAK VİDEOYA GİDEBİLİRSİNİZ..


    Yukarıdaki videoya giderek birçok markadan nasıl indirimli şekilde ürün alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.. Videoda her şey detaylı olarak anlatılmaktadır..


Burada da bazı detaylarından bahsetmek istiyorum..

İnternetten indirimli şekilde alışveriş yapmak aslında çok kolay, bunun için sadece indirim kodu bulmanız gerekiyor fakat indirim kodu bulması oldukça zor, fakat KEZZAP KS YouTube kanalını takip eden insanlar için değil :) takip edenler bilir ki sürekli güncel şekilde indirim kodları paylaşılmaktadır.. sizlerde KEZZAP KS YouTube kanalına gitmek istiyorsanız BURAYA Tıklayabilirsiniz...

Şimdi bazı yöntemlerden sizlere bahsetmek istiyorum,

Sadece İndirimli alışveriş yaparken değil, internetten alışveriş yapmak isteyen kişiler kredi kartı veya banka kartı girmeye çekiniyorlar.. Ve burada devreye ön ödemeli kartlar giriyor, ön ödemeli kartlar ile güvenli şekilde alışveriş yapabiliyorsunuz. Peki buradan nasıl indirimli şekilde alışveriş yapabiliriz ? diye sorduğunuzu duyar gibiyim..

Birkaç uygulama örnek vermek gerekirse...



Papara Uygulaması;

Şu anda Gitti gidiyor, n11 ve birçok alışveriş sitesinden yapacağınız alışverişlerinizin %5 ini sizlere geri iade etmektedir.. ayrıca YouTube Premium, spotify, netfilx gibi markalardan premium üyelik aldığınız taktirde tam tamına %50 indirim uygulanıyor.. Mesela 18 TL lik YouTube premium üyelik aldığınız taktirde 9 TL ödeme yapıyorsunuz sadece.. ve sadece bu kadar değil onlarca markadan aşırı derecede indirimli ürün, üyelik, yemek vs. satın alabilirsiniz..



Tosla Uygulaması;

Akbank Kuruluşlu olan TOSLA tıpkı papara gibi ön ödemeli kart tır bu kart sayesinde internette markette ve her yerde güvenle alışveriş yapabilirsiniz..

Tosla da sürekli kampanya yapmaktadır, toslanın ana sayfa kısmına gelin ve orta kısımda kartlar olacak orada mevcut olan kampanyalar görüntülenmektedir..

Örnek vermek gerekirse

Trendyoldan 100 TL Ve üzeri harcamanızda 25 TL İndirim uygulanmaktadır.. Örnektir, fakat Trendyol kampanyası şuanda toslada vardır, tosla uygulamasını indirerek kayıt olup sizlerde kampanyalardan faydalanabilirsiniz..

Buna benzer kampanyalara ve indirim kodu ile ilgili yazılarımıza gitmek için BURAYA Tıklayabilirsiniz, Gittiğiniz menüde tanınan tüm alışveriş siteleri mevcuttur ( Trendyol, n11, Ali express, hepsi burada, gitti gidiyor, defacto, lc waikiki, ve daha onlarca marka ) mevcuttur..


YouTube Kanalımıza giderek onlarca markanın kodlarına ulaşabilir ayrıca internetten para kazanma, youtube eğitimleri vb. videolarımızı izleyebilir ve anlık kampanyalardan kanalımız sayesinde haberdar olabilirsiniz... BURAYA Tıklayarak kanalımıza gidebilirsiniz..


Bir sonraki yayınımız & yazımız'da görüşmek üzere Hepiniz kendinize çok iyi bakın hoşça kalın <3

Bizi İnstagram'dan Takip etmeyi Unutmayınız : TIKLA

Bizi YouTube'dan Takip etmeyi ve Abone Olmayı Unutmayınız : TIKLA



Daha yeni Daha eski