İnstagram, Whatsapp ve Facebook Çöktü mü? İnstagrama giriş sorunu! 5xx server error nedir?


 İnstagram, Whatsapp ve Facebook Çöktü mü? 5xx server error nedir? , İnstagram'a giriş sorunu, Whatsapp'a giriş sorunu, Facebook'a giriş sorunu, Facebook açılmıyor, İnstagram açılmıyor, whatsapp açılmıyor, instagram sorun, whatsapp sorun, facebook sorun, instagrama giriş yapamıyorum, facebooka giriş yapamıyorum, whatsappa giriş yapamıyorum,





Merhabalar Arkadaşlar, yeni yazımıza hepiniz hoş geldiniz.

Son 2 Saattir İnstagram, Whatsapp ve Facebook'a giriş yapılamıyor!  Uygulamalara ve sitelere giriş yapan herkes 5xx server error hatası almaktalar. Herkes uygulamanın çöktüğünü ve giriş yapmadığını belirtti. Peki 5xx server error nedir? ve İnstagram, Whatsapp ve Facebook'a ne oldu? İşte Detaylar..

Tüm dünyada yaygın olarak kullanılan İnstagram, Whatsapp ve Facebook uygulamasına kullanıcılar saatlerdir giriş yapamıyor. Giriş yaptıkları sırada 5xx server error uyarısını almaktalar.. Peki 5xx server error hatası nedir?


5xx server error hatası nedir?

5xx Server Error uyarısı dünya çapında birçok web sitesinde meydana gelen hatalar arasında yer almaktadır. 5xx Server Error Hatasının uygulama sunucularından kaynaklı olduğu şu anlık tahmin edilmektedir. Çoğu zaman internet hızıyla alakalı olarak bilinse de uygulamalarda sunucu kaynaklı olarak bilinmektedir.


5xx Server Error uyarısı Çözümü Nedir?

Maalesef ki bu durumda sizlerin yapabileceği bir şey bulunmamaktadır. 5xx server error hatası sunucu kaynaklı olduğu için tek çare uygulama geliştiricisinin sorunu gidermesi gerekiyor. Yani bu durumda İnstagram, Whatsapp ve Facebook destek ekibinin soruna müdahale etmesi beklenmektedir.


Konuya ilişkin Whatsapp Destek ekibinden açıklama geldi; Sorunun farkındayız! Kısa süre içerisinde sorunu çözmeye çalışacağız.


Konuya ilişkin Facebook Destek ekibinden açıklama geldi; Sorunun farkındayız! Kısa süre içerisinde sorunu çözmeye çalışacağız.


Konuya ilişkin İnstagram Destek ekibinden açıklama geldi; Sorunun farkındayız! Kısa süre içerisinde sorunu çözmeye çalışacağız.


Daha yeni Daha eski