Trendyol Paylaş Kazan Kampanyası - ÇEKİLİŞ VAR !!

 Trendyol Paylaş Kazan Kampanyası - ÇEKİLİŞ VAR !!





Merhabalar arkadaşlar yeni yazımızdan hepinize merhabalar, hoş geldiniz yazımıza.

Bu yazımızda sizlere Trendyol paylaş kazan kampanyası nedir? Trendyol koleksiyon oluştur paylaş kazan kampanyası nedir? Trendyol paylaş kazan kampanyasına nasıl katılırım? Trendyol paylaş kazan kampanyası ne zaman? bu sorularınızın cevabını verip ve son olarak ufak bir çekiliş yapacağız :)


Trendyol Paylaş Kazan Kampanyası Nedir?

Trendyol Paylaş kazan kampanyası, trendyolun örneğin; Ekim kampanyasına özel yapmış olduğu bir kampanyadır. Bu kampanya sayesinde insanlar birbirine trendyol da satılan ürünleri gönderiyor ve bu gönderdikleri ürünler insanlar tarafından kaydedildiği zaman indirim kuponu kazanabiliyor. Kazanmış olunan indirim kuponlarını ise Alışveriş yaparken çok uygun bir fiyata almak için kullanmaktadırlar.


Trendyol Koleksiyon Oluştur Paylaş Kazan Kampanyası Nedir?

Trendyol Paylaş Kazanın toplamda 3 adet kampanyası vardır;

  • Satıcı mağazalarını paylaş kazan
  • Beğendiğin ürünü paylaş kazan
  • Koleksiyon oluştur paylaş kazan

Koleksiyon oluştur paylaş kazan kampanyası ise Paylaş kazan kampanyasının en çok sevilen kampanyasıdır. Bu kampanya sayesinde insanlar Trendyol mobil uygulaması içerisinde kendisine koleksiyon oluşturuyor ve en çok sevdiği ürünleri içerisine ekleyip sevdikleri veya arkadaşları ile paylaşıyor. Paylaştığı ürünler arkadaşları tarafından belli bir kaydedilmeye ulaştığında Trendyol indirim kodu kazanıyor. Kazanmış olduğu bu indirim kodlarını Alışveriş yaparken çok uygun bir fiyata ürün almak için kullanılmaktadır.



Trendyol Paylaş Kazan Kampanyasına Nasıl Katılırım? Ücretsiz mi?

Trendyol Paylaş kazan kampanyası tamamen ücretsiz bir kampanyadır, tam aksine siz buradan gelir ( kupon ) elde edebiliyorsunuz. Trendyol paylaş kazan kampanyasına katılım aslında çok basittir! Videolu şekilde yukarıdaki videoda mevcuttur, gidip izleyebilirsiniz. İsterseniz YouTube arama kısmına girip "KEZZAP KS" Yazarak KEZZAP KS YouTube kanalımıza gidip kampanya hakkında daha fazla bilgi alıp, bu tarz kampanyalar hakkında da bilgi alabilirsiniz.


Trendyol Paylaş kazan kampanyası ne zaman?

Trendyol paylaş kazan kampanyası 12-13-14-15 Ekim tarihlerindedir, kampanya hakkında bilgilendirme videolu şekilde yukarıdaki videoda mevcuttur, gidip izleyebilirsiniz. Ayrıca trendyol, bu şekilde paylaş kazan kampanyalarını her ay yapmaktadır, her ay katılım sağlayabilirsiniz, herhangi bir sınırlama mevcut değildir.


Trendyol Paylaş Kazan Kampanyasına Kaç Hesabımdan Katılabilirim?

Trendyol paylaş kazan kampanyasına en fazla 1 hesaptan katılım sağlayabilirsiniz. Haricinde hesap oluşturursanız kampanya sonunda kazandığınız kupon hesabınıza yansımayacaktır.


Bunların haricinde sormak istediğiniz soru varsa Yorum kısmında belirtebilirsiniz, Şimdi gelelim yapacağımız çekilişe..




ÇEKİLİŞ;

Telegram Grubumuza özel yapmış olduğumuz çekiliş 11 Ekim itibari ile başlayıp 15 Ekime kadar devam edecektir. Kazananlara 16 Ekim Günü ulaşılacaktır.

Çekilişi Toplamda 3 kişi kazanacaktır ve toplamda 300 TL lik İndirim kodu verilecektir.

  • 1. Kişiye 100 TL Trendyol İndirim Kuponu
  • 2. Kişiye 100 TL Trendyol İndirim Kuponu
  • 3. Kişiye 100 TL Trendyol İndirim Kuponu


Çekilişe Katılım Şartları;

KEZZAP KS YouTube Kanalımıza Abone olmak

WEB HOCAN YouTube Kanalımıza Abone olmak

@kezzapks İnstagram Hesabımızı takip etmek

ve bu yazımızın Yorum kısmına "Katıldım" Yazıp size ulaşabileceğimiz e-posta adresi bırakmanız.


Trendyol indirim kodlarına BURADAN Gidebilirsiniz. Hepiniz kendinize çok iyi bakın.

Daha yeni Daha eski