Mustafa Çinkılınç Kimdir?

Sosyal Medya kullanıcıları son günlerde Mustafa Çinkılınç Kimdir sorusunun yanıtını aramaktadır. Google Trendlerde en çok aratılan isimler arasında görmüş olduğumuz KEZZAP KS Lakaplı Mustafa Çinkılınç, birçok kişi tarafından merak edilmektedir. İşte detaylar..

Mustafa Çinkılınç Kimdir?


İnternet üzerinde  KEZZAP KS Lakabı ile bilinen Mustafa Çinkılınç, Mersinde yaşıyor ve 20 Yaşındadır. Geçmişte YouTube'da yayınlamış olduğu Yazılım, Eğitim, Finans, Oyun ve Alışveriş videoları ile Sosyal Medyada bilinirlik kazanmıştır. Ayrıca 2020 yılında Zula Oyun e-spor Turnuvalarına katılıp, Zula Canlı yayınları yapmıştır.

Günümüzde aktif olarak Bilgi, Finans, Haber, Yemek Tarifleri ve çeşitli kategorilerde toplamda 31 Tane web sitenin sahibidir. 2022 Eylül Ayında Google‘ın daveti üzerine İrlanda’ya gitmiş ve Google Emea Ödülünün Sahibi olmuştur. Sosyal Mecralarda Sosyal Medya Uzmanı, Yazar, Uygulama Geliştirici ve İş İnsanı olarak anılmaktadır.

20 Yaşında olan başarılı girişimcinin Onlarca web sitesi bulunmaktadır. KEZZAP KS olarak tanınmaktadır fakat ismi birçok kişi tarafından bilinmemektedir.


Mustafa Çinkılınç Nerelidir?

Mustafa Çinkılınç Aslen elazığlıdır fakat Mersinde doğmuştur ve Mersinde yaşamaktadır.

Mustafa Çinkılınç Kaç Yaşında?

Mustafa Çinkılınç 20 Yaşındadır.


Daha yeni Daha eski