1000 Abone 4000 Saat İzlenme Süresi En Kısa Sürede Nasıl Yapılır?



Yeni yazımızdan hepinize merhaba, yazımıza hoş geldiniz arkadaşlar..

Bu yazımızda sizlere 1000 Abone 4000 Saat izlenme süresini nasıl aşabilirsiniz ve hedefinize giden yolda en kısa sürede bu barajı nasıl aşabilirsiniz? Bunun hakkında sizlere bilgilendirmeler yapıp en kısa sürede barajı aşmanız hakkında yardımcı olacağım..

Yazımızı okumadan önce direk aşağıdaki videoya gidip oradan detaylıca izleyip öğrenebilirsiniz, istemezseniz de şuan detaylıca anlatacağız zaten. Aşağıdaki video çalışmazsa lütfen BURAYA  Tıklayın.



Öncelikle YouTube support daki YouTube'un Adsense uygunluk koşullarını okuyalım ardından sizlere bazı bilgiler verelim.


KANALINIZDAN PARA KAZANMAK İÇİN UYGUNLUK KOŞULLARI :

Katılmak için minimum uygunluk koşulları

  1. YouTube para kazanma politikalarının tümüne uymanız gerekiyor.
  2. YouTube İş Ortağı Programı'nın olduğu bir ülkede veya bölgede yaşıyor olmanız gerekiyor.
  3. Son 1 yıl içerisinde ( 365 gün ) 4.000 saatin üzerinde geçerli herkese açık izlenme video veya canlı yayın saatine sahip olmak.
  4. 1.000'den daha fazla aboneniz olması gerekmektedir.



KANALIMI EN KISA SÜREDE 1000 ABONE 4000 SAAT NASIL YAPARIM?

Sizlere belli başlı uyarıları yapmak istiyorum.. Bildiğiniz gibi discord'da facebook'ta telegram'da vb. site ve uygulamalarda karşılıklı abonelik için gruplar kurulmaktadır. Aslında sizin bunun gibi şeylere ihtiyacınız yok, sizlerin ilk olarak 4000 saat izlenme süresini doldurmanız gerekmektedir, aboneniz zaten 4000 saat izlenme süresini doldururken gelecektir yani abone ile uğraşmanızı gerektirecek bir durum yoktur.

Güzel ve kaliteli içerik ürettiğiniz sürece insanlar sizi takip ediyor olacaktır ve siz 1000 abone olacaksınız en kısa süre içerisinde ise 4000 saat izlenme süresini tamamlayıp YouTube iş ortağı olup para kazanmaya başlayacaksınız..


4000 Saat izlenme Süresi En Kısa Sürede Nasıl Yapılır ?

Sizlerle birkaç konu üzerinden konuşmaya başlayalım..


BUGÜN BAŞLAYINIZ : Bir çoğunuzun " Su ekipmanı alayım ondan sonra başlarım vb. " Tarzı söylemleri var, fakat bu gibi kişiler sadece üşendikleri için sonra başlarım diyorlar, aslında bu zaman tüketmekten başka birşey değildir.. O yüzden siz siz olun koşullar ne olursa olsun BUGÜN BAŞLAYIN !


SAMİMİ OLUNUZ : Sizi seven ve sizi takip eden kişilere karşı daima samimi olun, yalandan kaçının ve asla herhangi bir konu hakkında yalan söylemeyin. Kendinizi övmeyin, yoksa insanlar sizi egolu bir kişi olarak tanır ve bu daha sizin üzerinizde kötü bir izlenim yaratacaktır, Bu yüzden sizi seven ve sizi takip eden kişilere mutlaka ve mutlaka SAMİMİ OLUN !


CLİCKBAİT YAPMAYINIZ : Birçok kişinin yaptığı hataya geldik, Clickbait. Arkadaşlar lütfen her zaman clickbait'ten her zaman uzak durun, eğer uzak durmazsanız insanlar bu clickbait'inize 1 defa düşer ve girerler fakat kanal ismi onların aklında kalacaktır ve daha sonrasında kendinizi düzeltseniz bile insanlar sizi clickbait'ci biri olarak tanıyıp videolarınıza girip izlemeyeceklerdir. O yüzden siz siz olun asla CLİCKBAİT YAPMAYIN !



CLİCKBAİT NEDİR? : 
Clickbait, dikkat çekmek ve kullanıcıları bu bağlantıyı izlemeye ve bağlantılı çevrimiçi içeriği okumaya, görüntülemeye veya dinlemeye ikna etmek için tasarlanmış köprü metni veya küçük resim bağlantısı kullanan bir yanıltıcı reklam biçimi.


VİDEOLARINI UZUN TUT : Güzel bir yere geldik, Videolarınızı olabildiğince uzun tutun fakat izleyicileri de sıkmadan takibi.. Eğer izleyicilerinizi sıkacak şekilde videonuzu uzatırsanız izleyiciler videodan çıkacaktır ve üzerinizde kötü bir izlenim bırakacaktır. o yüzden 4000 saate çabucak gelmek için olabildiğince izleyicilerinizi sıkmadan VİDEOLARINIZI UZUN TUTUN !
Daha yeni Daha eski