Adsense onay süreci (Youtube adsense hesap onayı)

 Yeni yazımızdan hepinize merhaba, hepiniz hoş geldiniz arkadaşlar

Bu yazımızda sizlere YouTube para kazanma özelliği açıldıktan sonra Adsense onay süreciniz nasıl olacak? neler yapmanız gerekir? ve ne gibi hatalar yapmamanız gerekiyor bunlar hakkında bilgilendirme yapacağız..


 YouTube Partneri olmak için YouTube'un sizden beklentisi :

Son 365 Gün İçinde;

1000 Abonenizin olması gerekiyor,

4000 Saat izlenme barajını aşmak gereklidir,

gerekiyor. Bu barajları geçtikten sonra YouTube ekibi ( Gerçek Kişi ) Kanalınızda inceleme yapıyor, İnceleme sonrasında size mail yolu ile bildirmektedir. Ve YouTube iş ortağı programına kabul edilirseniz, YouTube'dan para kazanmanız onaylanıyor. Ve para kazanmaya hemen başlıyorsunuz, fakat bazı adsense işlemlerinden sonrasında.


Peki, nasıl bu barajı aşabilirsiniz? bu konu ile ilgili ufak bir yardım videosu hemen aşağıdadır. Video Çalışmazsa lütfen BURAYA Tıklayın..



ADSENSE ONAYLAMA;

Para kazanmanız onaylandıktan sonrasında YouTube Her ayın 12 sinde Adsense hesabınıza kazancınızı yansıtır (ödeme yapar), fakat burada bir sorun var? henüz siz adsense hesabınızı onaylamadınız? peki adsense hesabı nasıl onaylanır? hemen buna geçelim..

Adsense sizin oturduğunuz yeri ögrenmek ve doğrulamak için ev adresinize  bir zarf göndermektedir ve bu zarfın içerisinde 6 haneli bir pin kodu vardır, bu pin kodunu adsense hesabınızda adres doğrulama bölümüne girip hesabınızı doğrulamanız gerekmektedir. Genel olarak bu kod çok geç gelmektedir fakat  bazende gelmiyor, tıpkı bana gelmediği gibi :) o yüzden google'da önlemini alıyor ve manuel pin doğrulama hizmetini kullanıma sunuyor, işte onun detaylarıda aşağıdaki videoda mevcuttur. Video Çalışmazsa lütfen BURAYA Tıklayın.





Adres doğrulama aşamasını tamamladınız, şimdi ise banka hesabınızı da doğrulamanız gerekmektedir.. Adsense Banka hesabınızın, sizin hesabınız olduğunu doğrulamak için bir miktar banka hesabınıza para gönderiyor ve siz bu paranın miktarını Adsense'e iletirsiniz, Ardından Adsense Ödemeleriniz doğrulanır ve ödeme almaya başlarsınız. Fakat herkesin yanlış bildiği bir durum var, adsense bu bilgiler gönderilirken ingilizce karakter kullanmanız gerekiyor o yüzden burada herkes hata yapıyor.

Ve sizin için Aşağıda bir video düzenledim bu videoya da göz atabilirsiniz.. Video Çalışmazsa lütfen BURAYA Tıklayınız..




ADSENSE HESABINIZ ONAYLANDIKTAN SONRA YAPMANIZ GEREKENLER :

Google Adsense hesabınız onaylıdır ve artık videolarınızda reklam olması gerekiyor! tebrikler, bir başlangıcın sonundasınız, BAŞARDINIZ! :) Şimdi ilk yapacağınız şey videolarınızdaki reklam ayarlamalarını düzenlemek! bunu zevkle yapacagınızı çok iyi biliyorum.. Çünkü bu sizin ilk reklamlarınız ve ilk kazançlarınız olacak.. Peki videolara nasıl reklam ekleyebilirsiniz? ve nasıl eklesem daha iyi olur dediğinizi duyar gibiyim :) hiç meraklanmayın o konuda da sizlere yardımcı olacağım.. Video Çalışmazsa lütfen BURAYA Tıklayınız.








ADSENSE HESABINIZ ONAYLANDIKTAN SONRA YAPMAMANIZ GEREKENLER :

Videolarınızda ilk defa reklam çıktığı için videodaki reklamlara tıklayıp kazanç elde etmek isteyebiliyorsunuz fakat bunu lütfen yapmayın, aksi taktirde adsense hesabınız 1 aylığına askıya alınıyor, ardından ise Adsense hesabınız kalıcı olarak kapatılıyor. Bununun haricinde ise adsense reklam politikalarını okumanızı öneririm. Gerçekten çok işinize yarayacağından eminim..

Evet Şimdi geldik sona, Ben YouTube'dan ne kadar para kazanıyorum? aşırı derecede merak ettiğinizi biliyorum arkadaşlar, bu yüzden direk sizleri hiç bekletmeden Ne kadar kazandığım hakkında bilgilendirmeyi yapayım. Aşağıdaki videoda ne kadar para kazandığımı açıkladım, hepinize iyi seyirler diliyorum... Video Çalışmazsa lütfen BURAYA Tıklayınız..

Daha yeni Daha eski